Moje šťastná hvězda
Zasnoubila se Ivana Gottová s boháčem?
Je šťastná a spokojená, doslova září štěstím. Důvod je ten, že je zamilovaná?
Zasnoubila se Ivana Gottová s boháčem?

Dlouhé měsíce se povídá, že vdova Ivana Gottová (48) pustila do svého srdce novou lásku. Měla se zamilovat do movitého a vlivného podnikatele. Došlo už snad na žádost o ruku?

Letos v říjnu to bude rovných pět let, co svět opustil jeden z našich nejúspěšnějších zpěváků Karel Gott (†80). Vdova Ivana Gottová (48) dodnes s láskou pečuje o jeho odkaz a dělá vše proto, aby se na jejího milovaného manžela nikdy nezapomnělo. Samozřejmě ale bylo jasné, že jí začne chybět láska a mužská opora.

Ivana stále s láskou pečuje o manželův odkaz.

Nedokázala odolat

Už v minulém roce se objevily informace o tom, že je čerstvě zamilovaná do bohatého a vlivného podnikatele. Podle nejnovějších zpráv se navíc měli před časem zasnoubit a chystají velkou svatbu! Gottová má být radostí bez sebe a cítí, že je to ten pravý.

Dokonce mají podle našeho anonymního zdroje v plánu bydlet v nové vile, která se pro Ivanu staví v pražské čtvrti Císařka a vyšla takřka na 70 milionů korun. Jedná se o novostavbu s pěti obytnými místnostmi a kuchyňským koutem.

Samozřejmě tu budou bydlet i její dcery Charlotte-Ella (17) a Nelly-Sofie (15). Ivana Gottová už v průběhu minulého roku informovala fanoušky Karla Gotta a širokou veřejnost, že z vily v ulici Nad Bertramkou udělá muzeum.

 Známý miliardář Leon Tsoukernik (50) je prý jen její kamarád.

Muzeum na Bertramce

„Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života.

Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti,“ prohlásila vdova, která od smrti manžela šetří s různými prohlášeními a nechodí ani moc do společnosti. Naposledy se v ní objevila minulý rok, když vzala dcery na koncert Marka Ztraceného (39).

Kdo je její láska?

I když má být podle mnohých informací momentálně zamilovaná, jejího partnera zatím nikdo neviděl. Sice byla nějakou dobu spojována s boháčem Leonem Tsoukernikem (50), ale ten má být jen jejím kamarádem. Je tak samozřejmě otázka, jaká je v tomto případě pravda.

Lásku by Ivaně určitě všichni přáli, ale není vyloučené, že zásnuby a bohatý podnikatel jsou jen drby, na kterých je málo pravdy. To ale ukáže až čas. Pokud by ale někdo přistihl vdovu na veřejnosti s novým prstenem na ruce, bylo by vše hned trochu jasnější.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz