Moje šťastná hvězda

Zásnuby po pár měsících

Už je to jedenáct let, co je hvězda Slunečné Karel Zima (49) rozvedený, a teprve čtyři měsíce, co našel novou spřízněnou duši.


Přes čtvrt roku totiž žije po boku své krásné partnerky Lucie (30), se kterou si prý hodně rozumí a mají se rádi.  I přesto, že jsou spolu takto krátkou dobu, plánují společnou budoucnost. Přednedávnem udělal herec zásadní krok, kterým hodně věcí změnil.


Karel Zima s partnerkou Lucií.

Romantika, nebo trapas?

Je to několik dní, co svému miláčkovi řekla „ano“, když ji požádal o ruku. „Bylo to tak romantické, nemám slov,“ řekla s tím, že už začínají vymýšlet, v jakém duchu se jejich veselka ponese. Kdo by ale čekal, že dostala prsten s drahokamy, mýlil by se. Zima prstýnek vlastnoručně vyrobil ze dřeva.

Proslýchá se, že na normální prsten ze zlatnictví momentálně nemá peníze. Karel to ale hned zdůvodnil: „Je to víc romantické. Diamant si může koupit každý, prsten ze dřeva ne.“ Tak snad to tak cítí i jeho krásná Lucie.

Plánují děti!

A jen svatbou to nejspíš neskončí. Nejmenovaný kolega herce se nám svěřil, že snoubenci mají pracovat i na dítěti. Doufejme, že jejich velké kroky nejsou moc unáhlené. Na nic by se nemělo tak moc spěchat. Aby později nelitovali. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden