Můj kousek štěstí

Zásnuby s Nedvědem? I první rozbroje a stížnosti

Musí se přizpůsobit

Nelze vyloučit, že už jsou zasnoubení... V případě manželství je ale čeká složité sžívání. Jsou každý jiný, on kravaťák, ranní ptáče, ona komediantka, která žije v noci. Půjde tohle vůbec dohromady?

Velkolepá oslava padesátých narozenin Pavla Nedvěda (50) se konala na jachtě na italském jezeře Lago Maggiore. Probíhala pod názvem Grande 100 – zároveň totiž slavila padesátiny i Dara Rolins (49), ač je má až v prosinci.

Mezi hosty nechyběli Leoš Mareš (46) či Matěj Ruppert (44). Oba hlavní protagonisté se oblékli do růžového kostýmku, tančilo se, zpívalo, pojídaly dva dorty, jahodový a čokoládový.

Našli se i tací, kteří soudí, že se Dara a Méďa na jachtě zasnoubili, ale zatím to drží v tajnosti. Dvojici to tak slušelo, až se začíná hovořit o tuzemském nejkrásnějším páru.

Růžové brýle

Ale život nejsou jen růžové kostýmky či procházky růžovým sadem. Na povrch vyplouvají rozpory. Zamilovaní lidé je nevnímají, ale za rok nebo za dva je naopak vnímají přespříliš – nelibě.

„Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mně milovali, po určité době začali nesnášet,“ stěžuje si zpěvačka, které se před lety rozpadly vážné vztahy s hudebníkem Matějem Homolou (49) či s rap­perem Patrikem Vrbovským (45) čili Rytmusem. Jako by se obávala podobného scénáře i do budoucna.

Výčitky?

Místopředseda Juventusu Turín Nedvěd je ,imrvére‘ v práci, i v neděli. Dara mu to ale nevyčítá, jak by mohla, sama má práce nad hlavu. Zdá se tedy, že se nám sešli dva workoholici.

Otevírá se možnost, že si tudíž polezou na nervy navzájem. Ani jeden nemá čas na toho druhého a jeden tedy musí vždy ustupovat. A máme tu i další bolístku.

„Jsem to já v našem vztahu, kdo se teď víc přizpůsobuje,“ povzdychla si Dara. Méďa jí do Čech nepůjde, to ona pořád lítá do Itálie.

On je pan místopředseda, ranní ptáče, ona umělkyně, noční pták. Pokud se tihle dva skutečně zasnoubili, doufejme, že se dočkají svatby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden