Můj kousek štěstí

Zásnuby zpečetil kusem dřeva

Diamanty nahradil šperk z olivy

To, že si našel o 19 let mladší partnerku, není v dnešní době nic neobvyklého. Když spolu po měsíci začali žít, také to nikoho nešokovalo.

Ale když jí po čtyřměsíční známosti požádal o ruku, ještě s vlastnoručně vyrobeným prstenem, to už byla událost! Přesně tak totiž nedávno překvapil své okolí herec ze Slunečné Karel Zima.

Lucie je prý něžná, schopná, chytrá, poctivá a čistá. Tak se nezamilujte...

Vzal to hopem

Poté, co se mu před jedenácti lety rozpadlo manželství s herečkou Magdalenou Zimovou (47), to vypadalo, že si bude ještě dlouho užívat svobodu. Herec sice nějaké partnerky vystřídal, ale se žádnou to nemělo ten pořádný šmrnc. Teď to ale vypadá, že jen čekal na tu pravou. Nalezl ji v divadelní garderobiérce Lucii Kumbárové (30).

Se sympatickou brunetkou začal randit v zimě loňského roku a už od začátku rozhlašoval, že mu s ní nic nechybí. Na důkaz svých slov se k sobě s partnerkou nastěhovali a teď, po čtvrt roce vztahu, Zima poklekl! Ve Slunečné hraje jednoho ze štamgastů, který neustále vysedává v hospodě. V reálném životě je to ale romantik.

Svou milou se totiž rozhodl překvapit žádostí o ruku v den jejích narozenin, a to navíc s vlastnoručně vyrobeným šperkem. Ale kdo by čekal zlato a diamanty, byl by na omylu. Karel vytasil netradiční prsten z olivového dřeva.

„Prstýnek jsem vlastnoručně vyrobil, pomohl mi kamarád. Velikost jsme trefili, Lucince prsten padl jako ulitý,“ chlubil se herec, který září štěstím, protože dojatá přítelkyně řekla „ano“.

Neměl na lepší?

Zajímavá volba zásnubního prstenu ale budí otázky. Jednalo se opravdu jen o romantické gesto, nebo nebyly finance na klasický klenot? Slunečná je sice populární seriál, ale zdá se, že zlatý důl to v případě Zimy nebude.

Herec dokonce před nedávnem rozvážel balíky, aby si přivydělal. Ať je to tak či tak, vypadá to, že našel takovou ženu, které nic z toho nevadí, z prstenu byla totiž nadšená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden