Moje šťastná hvězda

Zastínila ji kolegyně?

Hlavní hrdinkou nového seriálu Anatomie života je herečka Jitka Schneiderová (48).

To, že je s rolí spokojená, dává najevo i na svých sociálních sítích. Hodně se také sblížila s Martinou Preissovou (45), která je taktéž součástí týmu.

Přednedávnem se ale na place objevila nová posila Vanda Hybnerová (52), která ale zřejmě nezapadla do party tak, jak by si přála.

Bojí se o popularitu?

Jitka patří opět mezi neoblíbenější herečky. Důkazem jsou pracovní nabídky, které denně dostává. A právě za to vděčí Anatomii života.

,,Díky tomuto krásnému projektu se mi otevřely další možnosti,“ netajila svoji radost. Sotva začala být znovu úspěšná, tak jí ale do cesty vstoupila Vanda, která má v sobě velice zvláštní kouzlo.

Diváci mají být nadšení, že se v seriálu objeví, vždy byla totiž oblíbenější než krásná zrzka. Začala se snad Jitka bát, že ji kolegyně zastíní?

Válka začíná!

Už od samého začátku se hlavní představitelka přátelí s Preissovou, se kterou v současné době táhne za jeden provaz. Podle našich informací mají novou kolegyni víc než ignorovat.

,,Preissová a Schneiderová se o pauzách mezi natáčením baví jen spolu. Vanda jen sedí bokem a neustále něco řeší v telefonu,“ popsal jejich chování jeden z komparzistů.

Vandě je to ale asi nejspíš jedno, moc dobře za ta léta ví, jak to na natáčeních chodí a jak se tam občas intrikuje. A tak se snaží jen dělat svoji práci bez nějakého toho kamarádíčkování, na které stejně nikdy moc nebyla.

Konec se blíží

Všechno, co Schneiderová s Preissovou dělají, je ale asi úplně zbytečné. Říká se totiž, že zanedlouho bude projekt stejně končit kvůli malé sledovanosti. A brzy tak po Jitce možná opět neštěkne ani pes.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden