Moje šťastná hvězda

Zastínila úspěšného manžela

Oblíbená hvězda Ulice LINDA RYBOVÁ (45) se díky svému talentu stala opět jednou z nejžádanějších hereček. Jejímu manželovi DAVIDU PRACHAŘOVI (62) se to ale zřejmě nelíbí. Sám takové štěstí údajně nemá.

Už je to nějaký ten pátek, co jsou Linda Rybová (45) a David Prachař (62) manželi. Proto by se dalo pochopit, že v jejich vztahu už panuje trocha stereotypu a neshod.

I přesto, že spolu netráví každý den, dokážou se podle jejich slov pohádat i kvůli naprosté malichernosti, nejčastěji ale kvůli práci.

Začíná jí to vadit!

Rybové už ale má to věčné dohadování pořádně lézt krkem, stejně tak jako styl života, který momentálně vedou. Ráno jedou na natáčení a potom domů, kde se musí postarat o  jejich děti, Josefínu (17), Rozárku (18) a Františka (13).

Nejvíce má Rybové vadit, že se o ně stará pouze ona. Celou domácnost totiž táhne sama, s tím se nikdy moc netajila.

Herečka je nyní hodně zaneprázdněná, místo toho, aby jí ale manžel s něčím pomohl, je údajně schopný raději celý den čekat, až přijde a uvaří mu.

Tvůrci o ni mají zájem

Ráda by jejich vztah osvěžila, Prachař o to ale zřejmě nemá vůbec zájem. Už nějakou dobu se ví, že by rád odešel do  důchodu a už jen odpočíval.

Už v minulosti byla Linda Rybová jednou z nejobsazovanějších hereček, a to nejen v českých projektech, ale i těch zahraničních. Kromě seriálu Ulice, ve kterém teď září, má dostávat spoustu pracovních nabídek, hlavně tedy spolupráce do reklam.

Mnoho z nich měla kvůli časové vytíženosti odmítnout, avšak jednu prý s radostí přijala. Podle našich zdrojů měla zhruba před měsícem dostat nabídku do nové řady seriálu Ordinace, kde by měla ztvárňovat hlavní roli.

V první řadě tohoto oblíbeného projektu už hrála. Nejspíš se tvůrcům osvědčila a chtějí ji zpět. Znamená to tedy, že dá sbohem nekonečné Ulici?

Nejvíce by to mrzelo jejího seriálového partnera Martina Fingera (50), se kterým si měli hodně sednout. Po pracovní stránce je tedy vše v naprostém pořádku. Avšak doma necítí asi nic jiného, než jen vyčerpání.

Chtěl by být jako ona?

Sama totiž přiznala, že se psychicky necítí zrovna nejlépe. Nejvíce ji mají vyčerpávat Prachařovy neustálé narážky na její pracovní nasazení. On byl vždycky zvyklý na to, že byl jeden z nejlepších herců, teď se to nejspíš obrátilo.

Jeho malá role v  primáckém projektu mu asi nestačí, proto rýpe do své manželky, které se nabídky jen sypou. Pokud chce jejich manželství zachránit, měla by si s ním vážně promluvit a určit hranice.

Snad se jim povede najít ztracenou jiskru a  zahnat krizi, protože v současnosti nemají k rozchodu příliš daleko. Herec si bude muset uvědomit, že tímhle chováním může co nevidět rodinu ztratit. Měl by být přece spíš rád, že se má jako v bavlnce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden