Můj kousek štěstí

Zástupy svých nápadníků odmítá

Krasavice má jasno

O této mladé herečce jistě ještě hodně uslyšíme! Sára Rychlíková (22) se do diváckého povědomí dostala sice teprve nedávno, ale už dnes může zástupy svých nápadníků přehazovat lopatou. Postačilo k tomu jediné – šikovně získat roli v seriálu.

Zahrála si v úspěšné Lajně i v seriálu 1. MISE a popularita je na světě. Sářina pohledná tvář a nesporný talent přitahují zraky nejen seriálových tvůrců, ale také ctitelů, kteří krásnou studentku DAMU zásobují obdivnými vzkazy.

Přímo hleď! Ani military look v 1. MISI jí neubírá na kráse.

Samota jí nevadí

Pro takové gentlemany tu máme dobrou i špatnou zprávu. Tahle kráska je sice nezadaná, ale, dle jejích slov, vzkazy od obdivovatelů ani nečte. „Nechci nikoho, kdo si mě vybere, protože jsem byla hezká v nějakém díle seriálu,“ tvrdí zarputile s tím, že obvykle jí muži píší hlavně proto, aby ji pochválili jak vypadá.

Což je zřejmě pěkná otrava! Herečka proto prý na podobné zprávy nereaguje a samota jí nevadí, jelikož má hodně práce. Co ale kdyby potkala novou lásku právě při práci? Nebyla by koneckonců první ani poslední.

Vyfásla Suchoše

Příležitostí k tomu bude mít jistě dost. Nabídky se jen hrnou. V příštím roce se předvede v novém seriálu Národní házená, kde dostala další příležitost. S případným milostným vzplanutím s nějakým atraktivním kolegou, to ale nejspíš ani tady nevyjde.

Dvaadvacetiletá Sára sice vyfasovala roli svůdné přítelkyně, ovšem jejím protějškem má být v příběhu Michal Suchánek (56), což jistě bude při nejmenším alespoň zajímavé spojení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden