Můj čas na kafíčko

Zatočte s vráskami

Ráda mlsáte a trápí vás vrásky? Jak spolu tyto dvě věci souvisí? Vědci zjistili, že dva až tři šálky horké čokolády denně zjemňují i hluboké vrásky! Musíte však dbát na to, jaké kakao budete jíst či pít. Čím vyšší množství pravého kakaa, tím lépe! 

Jedině pravé kakao

Už po dvanácti týdnech pravidelného pití horké čokolády vám vrásky začnou mizet. Musíte si však pohlídat, aby váš připravený nápoj obsahoval alespoň 4 gramy pravého kakaa. Pokud budete pít nápoj připravený z náhražky kakaa, určitě se žádným účinkem nepočítejte. Maximálně přiberete na váze. Hlídejte si i obsah cukru. Horká čokoláda, kterou běžně koupíte v supermarketech nebo dostanete v restauracích, ho obsahuje příliš mnoho! A to je špatně.

Boby nebo prášek?

Z kakaa však nemusíte připravovat jen horkou čokoládu, můžete ho používat i při pečení dortů, do ovocných koktejlů nebo i ke snídani například do ovesných vloček. Nejlepší je koupit si kakaové boby a rozemlít si je až doma, tak budete mít jistotu, že jde o skutečné „kakao“. Pokud si ho ale chcete koupit rovnou namleté, pořádně si přečtěte etiketu. Skutečně jde o kakao?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden