Moje sladké tajemství
Zatouží po dobrodružství s mladším milencem?
Zatouží po dobrodružství s mladším milencem?

Sice v posledních měsících Roman Vojtek (47) s Petrou Vraspírovou (33) nemluví o ničem jiném než o založení rodiny, ovšem dost možná to jsou jen prázdné fráze pro nenasytné novináře. Jak si totiž vysvětlit, že se oba soustředí především na práci či společenské akce a údajně na sebe prakticky nemají čas? Působí prý na okolí rozhádaně V jejich okolí mají mít dokonce pocit, že jim to momentálně moc neklape.

Ačkoli má být herec, známý ze seriálu Ulice, stále do své manželky zamilovaný až po uši, bohužel jeho drahá polovička to má asi trochu jinak. A to proto, že pracuje po boku mužů, kteří jsou výrazně mladší než její manžel.

Prý se mezi nimi cítí dobře a možná tak není vyloučeno, že už si někdy třeba jen na pár okamžiku představila, jaké by to asi bylo, kdyby byl Vojtek třeba o deset let mladší. Začne nakonec na dítě tlačit on? Úspěšný herec se dlouhodobě snaží stále něco podnikat a chovat se tak, jako kdyby mezi nimi nebyl žádný věkový rozdíl, i když ho to má někdy stát pořádné přemáhání.

Možná by tak pro něj nakonec bylo nerozumější, kdyby skutečně se svou krásnou chotí založil rodinu. Vlastně by jí tak splnil její velké přání a k tomu si ji jako malý bonus tak trochu „pojistil“. Sice je velmi dobrou partií, jelikož nejen hraním, ale i různými reklamami vydělává pořádný balík, jenže jeho mladší perspektivní kolegové také nemají hluboko do kapsy a vůbec by se nebylo čemu divit, kdyby v nich cítil konkurenci.

Pracuje se samými mladými fešáky Ještě k tomu, když třeba v muzikálu Tarzan působí jeho manželka po boku Davida Gránského (27) nebo Petera Pechy (30). Oba jsou sice ženatí, nicméně především vypracovaná postava Pechy jí musí imponovat.

Vojtek se sice také o sebe stará, ale ani on nevynalezl elixír mládí a jeho tělo už má jisté limity, na které nevyzraje. Bojí se, že mu v revíru řádí škodná? Nejhorší pro Romana je, že je velmi žárlivý.

„Myslím, že žárlivost ke vztahu patří. A já nemám problém přiznat, že na Petru žárlím, a někdy dost často,“ prozradil herec před časem s tím, že sice své milované neleze do telefonu, ovšem když jí přijde později večer zpráva, chladným ho to nenechává a vyzvídá, kdo že jí to napsal. Je tedy evidentní, že důvěra mezi nimi úplně stoprocentní není, a klidně je možné, že Romana občas trochu popadnou pochyby, jestli si třeba Petra za jeho zády nedopisuje s nějakými mladšími koloušky.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz