Moje šťastná hvězda

Zatoužila po milostné aférce?

Moje šťastná hvězda

Herečka JITKA ČVANČAROVÁ (42) momentálně září v seriálech Kukačky a Hlava Medúzy. Už roky žije spokojeným manželským životem s tanečníkem PETREM ČADKEM (42), po těch letech jí ale možná začal chybět adrenalin a vzrušení.

Nepatří mezi herečky, které si stěžují na  nedostatek práce. Atraktivní Jitka Čvančarová (42), která je idolem mnoha mužů, hraje hned ve dvou úspěšných seriálech – Kukačky a Hlava Medúzy. Tím se její rodinný život vcelku změnil.

Dřív byla především rodinný typ, starala se jak o manžela, tak i  o  své děti Elenu Emílii (9) a  Theodora Christiana (2). „Děti jsem rozmazlila, musím vařit tři teplá jídla denně,“ pronesla před pár lety s úsměvem.

Její rozmazlování se jí ale v jednom směru i vyplatilo. Doma panovala rodinná pohoda, všichni byli spokojení a šťastní.  Teď už ale Jitka nemůže trávit tolik času u sporáku, jelikož odbíhá z jednoho natáčení na  druhé. V seriálu Hlava Medúzy navíc

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden