Moje šťastná hvězda

Závidí jí muž lepší příležitosti?

Jeden z  nejstabilnějších párů českého showbyznysu LENKA VLASÁKOVÁ (48) a JAN DOLANSKÝ (42) řeší jednu manželskou krizi za druhou. A ani příchod nového roku jim nezaručil klid. Nyní ale pro změnu neřeší nevěru, ale peníze.

Ještě nedávno to vypadalo, že svou poslední krizi nezvládnou. Opět ale překvapili a přes všechno se přenesli. Manželé Lenka Vlasáková (48) a Jan Dolanský (42) mají našlápnuto na lepší časy. Především z té finanční stránky.

DOSTALA KŠEFT, KTERÝ SE NEODMÍTÁ

Ačkoli šla ještě před pár lety vyloženě z role do role, v poslední době prý byla ráda, když jí někdo nabídl i něco menšího. Hlavním živitelem celé rodiny tak měl být její manžel.

O všechny se staral vyloženě královsky, až kvůli tomu občas padal na ústa. Teď se ale evidentně karty obrátily. Honza už totiž nemá mít zdaleka tolik práce a zdá se, že ho manželka rázem předčila.

Lenka totiž dostala práci snů. V připravovaném filmu bude hrát matku dcery, kterou si zahraje Veronika Khek Kubařová (33), s tou už v minulosti několikrát pracovala. Za to manžel moc rád není. Vždycky to byl on, kdo nosil do společné kasy víc peněz.

Nyní si dal od Slunečné na chvilku pauzu, nedávno natočil seriál Kukačky, v tomto případě se ale o žádný nekonečný seriál nejedná. Teď si asi bude muset herec zvyknout na to, že jeho žena bude zřejmě nyní tím hlavním tahounem.

KONEC VE SLUNEČNÉ!

Jak to tak ale vypadá, v nejbližší době by to nemělo být jinak. Říká se totiž, že smlouvu ve Slunečné má jen do května a pak bude muset podle všeho odejít. Co pak bude ale dělat?

Říká se, že by se měl objevit v novém seriálu Anatomie života, to by mohlo všechno zase zvrátit. Možná by ale měli s tím nekonečným předháněním skončit.

Místo toho, aby si užívali klidu a pohody, pořád jenom něco řeší, což by nemuselo být pro jejich vztah zrovna dvakrát dobré.  Sice si toho za těch víc než dvacet let vztahu užili už hodně, trpělivost ale bohužel není nekonečná a její pohár může kdykoli přetéct.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden