Moje sladké tajemství

Závislost na alkoholu ho dostala až do Bohnic

Moje sladké tajemství

Herec Miroslav Etzler (57) má toho za sebou opravdu dost. V uplynulých letech se často zamilovával a rozcházel a také se rád napil. Když pochopil, že to takhle nepůjde dál, vyhledal odbornou pomoc.

Charismatický Miroslav Etzler (57) byl vždy tak trochu potížista. A také velmi ambiciózní chlapík. Vždyť komu se poštěstí, aby v poměrně mladém věku stával na prknech Národního divadla? Jenže právě během vysněného angažmá začal Etzler koketovat s pitím mnohem víc, než bylo zdrávo.

Jedna z bývalek ho málem zabila

Ostatně Miroslav byl vždycky tak trochu bohém, a tak bez obalu přiznává, že by nikdy nedokázal chodit každý den do „normální“ práce, protože by prý brzy házel „áčka“. Jako herec ale mohl dělat věci, které

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden