Moje šťastná hvězda

Závist ji měla zcela ovládnout?

Na  obrazovkách vypadají jako nejlepší kamarádky, jenže vše je zřejmě úplně jinak. BERENIKA KOHOUTOVÁ (30) a  HANA HOLIŠOVÁ (40) se prý nemohou ani vystát.

Sotva se oblíbená soutěž Tvoje tvář má známý hlas, s podtitulem Šampioni, rozjela, tak už si jdou po krku. Berenika Kohoutová (30) a Hana Holišová (40) jsou právě jedny ze soutěžících nové řady.

Jak samy přiznaly, nikdy spolu na velkém projektu nespolupracovaly, takže si na sebe musely dlouho zvykat. A jak se zdá, nejspíš si ještě nezvykly. Podle jejich kolegů se nemají zrovna moc v lásce, proč?

Závidí jí slávu a fanoušky?

Je jasné, že má Hanka, která je známá především z nekonečného seriálu Ulice, větší základnu fanoušků než Berenika. Ta se v seriálu kdysi také hodně objevovala, nikdy si ale nezískala takovou přízeň, spíš naopak, divákům moc sympatická nebyla.

To u Holišové je to jiné kafe. „Haničku máme moc rádi, hlavně kvůli ní se na Tvář koukáme, je zkrátka nejlepší,“ tak zněl jeden z mnoha pozitivních komentářů na  sociálních sítích. A nejinak je to i v Tváři.

Zatímco Hanka je opět tou obdivovanou hvězdou, Berenika se dostala pod palbu kritiky. Divákům má nejvíce vadit fakt, že je prý až moc namyšlená.

,,Nemyslím to vážně, vše jen hraji, pak to vypadá vtipně a  fanoušci se baví,“ tak na to reagovala herečka. Je ale vidět, že se to všem nemusí vždy líbit. Hance má tak její fanoušky, kteří ji neustále chválí, závidět. A nejen fanoušky.

Kolem půvabné Holišové se navíc točí snad všichni muži ze štábu. Je totiž krásná, milá a  taky nezadaná. Na to Kohoutová není ani trochu zvyklá. Ona byla vždycky středem pozornosti a  sympatická brunetka ji převyšuje ve všech směrech.

Berenika je sice průbojná a sebevědomá, talentu má však ve srovnání s Holišovou, jen co by se za  nehet vešlo. A moc dobře si to uvědomuje.

Naschvály na denním pořádku

Nedávno se začalo proslýchat, že ani v zákulisí nemá nikdo trochu klidu. Neustále mají být prý svědky opakovaných urážek mezi herečkami. Všichni už se tak mají modlit, aby projekt skončil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden