Můj kousek štěstí

Zavře ji rodina do léčebny?

Můj kousek štěstí

Pokud utápěla žal z nevěry manžela, teď už se na ten důvod vymlouvat nemůže...

Autonehoda, odmítnutí testu na akohol a následné potácení se ulicemi, zakončené pádem. Skandál, okolo bývalé pohádkové princezny Dagmar Patrasové (66) nabírá obří rozměry a otázka zní: Může vůbec tohle dopadnout dobře?

Každý pohár trpělivosti má svoji míru. A nikdo by se nemohl divit, kdyby ten, který patří Felixi Slováčkovi (79) byl už nyní plný po okraj. Manželství s Dagmar Patrasovou (66) už dávno nepřipomíná román, ale spíše drama. V souvislosti s ním aktuálně rezonuje médii slovo – alkohol.

O tom, že má Patrasová blízko k alkoholu se spekulovalo už dříve. Když v roce 2018 havarovala svým luxusním vozem a následně nadýchala 2,5 promile, mohla mluvit o štěstí, že tehdy nebyl nikdo zraněn. Její muž Felix se v té době vyjádřil tak, že

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden