Můj kousek štěstí komerční sdělení

Zažijte největší vlakové dobrodružství

Máte rádi cestování? Chtěli byste si na chvíli vyzkoušet, jaké to je vrátit se do doby budování železnic? Pak se vám určitě bude líbit veleúspěšná hra „Jízdenky, prosím!“, která se stane oblíbenou součástí zábavy v každé rodině i v partě přátel. Zabalte svá zavazadla, pozdravte portýra a vydejte se na cestu!

Nezapomenutelnou zábavu s hrami „Jízdenky, prosím!“ (Ticket to Ride) si na světě užilo již více než 80 miliónů hráčů a patří k jedněm z nejoblíbenějších her vůbec. Hra získala již 37 prestižních ocenění, byla přeložena do 33 světových jazyků a prodává se ve 40 zemích světa. Kromě klasické deskové verze ji dnes najdete i v digitální podobě pro platformy iOS, Android, pro počítače i videoherní konzole.

A co vás čeká? V této hře budete budovat železnice mezi různými městy. Body získáváte jednak za propojení dvou měst, které si na začátku hry vylosujete, jednak za propojení dvou libovolných měst v průběhu hry. Za obsazení tratě získáváte body, a čím máte delší trať, tím více bodů dostanete. Šťastlivec, kterému se podaří postavit nejdelší souvislou trať, získává bonusové body. Hru vyhrává ten, kdo získal nejvyšší počet bodů.

Hra „Jízdenky, prosím!“ je neuvěřitelně zábavná a díky své jednoduchosti a rychlému pochopení pravidel je ideální oddechovou zábavou pro rodiny s dětmi i pro dospělé. Hru si skvěle zahrajete jak ve 2 hráčích, tak i v 5 lidech. Doporučený věk je od 8 let, ale troufáme si říct, že i mladší děti tuto hru zvládnou. Doba hraní je okolo 30–60 minut.

Není se čeho bát, hru zvládne opravdu každý!


Jednoduché a rychlé pochopení pravidel i rozumná herní doba zajistí skvělou oddechovou zábavu pro všechny. Díky této hře se nejenom děti mohou naučit lépe překonávat překážky, vymýšlet strategie, kombinovat a reagovat na náhlé změny ve svém plánování. Mimoto hra slouží též jako zeměpisná pomůcka, díky které si hráči vylepší svoji orientaci na mapě.

Svoji verzi hry si najde opravdu každý


Hra „Jízdenky, prosím! USA“ vás zavede na strhující vlakové dobrodružství napříč Severní Amerikou.

Možná o trochu náročnější je hra „Jízdenky, prosím! Evropa“ kde se budete potýkat s překonáváním tunelů a jízdou na trajektu.

Naopak hru zjednodušuje xmožnost postavení nádraží, pokud vám soupeř sebere před nosem vaši plánovanou trasu. A cestuje se vesele dál!

Pokud již hru „Jízdenky, prosím!“ dobře znáte, jistě vás potěší i nově vydané rozšíření hry s názvem „Jízdenky, prosím! Asie“, které vám nabídne hned dvě nové, úžasně ilustrované mapy, možnost týmové hry i přidání šestého hráče do vašich stávajících základních her. Jen pozor, není to samostatná hra.

Potřebujete k ní základní verzi hry „Jízdenky, prosím! USA“ nebo „Jízdenky, prosím! Evropa“.

Nesmíme zapomenout ani na svižnější verzi hry „Jízdenky, prosím! Londýn“ která vás přivítá v hlavním městě módy a hudby 70. let.

Naskočte na palubu slavného dvoupatrového autobusu a projeďte se historickými ulicemi Londýna. Budete soupeřit o to, kdo obsadí nejdůležitější autobusové trasy a kdo propojí všechny důležité městské čtvrti v hlavním městě Spojeného království. Hra je ideální pro začátečníky, ale rádi si ji zahrají i zkušenější hráči.

Verze „Jízdenky, prosím! Junior“ je dokonalým úvodem do herní série „Jízdenky, prosím!“ pro nejmladší hráče, kteří se ji snadno naučí. Hra uvádí věkovou hranici 6 let, ale zvládnou ji i mladší hráči.

Chcete vědět víc?


Další informace o rodině her „Jízdenky, prosím!“ najdete na webu www.hraj.cz.

Tento článek je reklamním sdělením.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden