Moje šťastná hvězda

Beáta Kaňoková zažila měsíce plné teroru!

Po pracovní stránce se BEÁTĚ KAŇOKOVÉ (33) velmi daří. Nedávno se však herečka svěřila, že v osobním životě prožila opravdové peklo!


Naposledy jsme mohli Beátu Kaňokovou (33) vídat v seriálu Pan profesor, v současné době natáčí nový seriál Zlatá labuť. Na nedostatek práce si tedy rozhodně nemůže stěžovat.


Avšak není to tak dávno, co se na sociálních sítích svěřila, že před časem prožila velké drama, ze kterého se bude vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Šlo totiž o mimořádně nepříjemnou záležitost!


Neměla kde bydlet


Herečka se v jedné internetové diskusi přiznala, že byla v loňském roce ve velmi zoufalé situaci, a dokonce neměla kde bydlet. Právě z toho důvodu se narychlo nastěhovala do domu, kde zažila peklo na zemi. Majitelka onoho pražského činžáku totiž Beátu doslova šikanovala.


S přítelem Tomášem.

Na obyvatele bytů prý byla zlá. Všechny otravovala a neustále chodila po chodbách a ptala se lidí, kteří třeba jen přišli na návštěvu, zdali zde náhodou nebydlí, aniž by platili nájem. „Zvoní, obtěžuje, je paranoidní a dokáže vám fakt znepříjemnit život,“ popsala šílené zážitky brunetka a zároveň před ní všechny lidi varovala, aby si dobře rozmysleli, zdali si od této paní pronajmou byt.

Kromě toho se herečka dušovala, že nájem platila včas a nebyly s ní žádné problémy. Majitelka prý ale měla problém i s tím, když Beátě chodila domů dítě hlídat chůva. Podle herečky jí vadilo, že u ní doma chodí na záchod a myje si zde ruce.

Neměla herečka snad po rozchodu s otcem své dcery Judity dostatek peněz na lepší bydlení?

Postará se o ni přítel, či expřítel?

Otázkou zůstává, proč se Kaňoková v takové situaci vůbec ocitla. Podle našich informací je totiž velmi dobře placená. Naštěstí se jí daří alespoň v milostném životě.

Není to tak dávno, co do společnosti vyvedla svého nového přítele Tomáše, a tak nezbývá než doufat, že se o ni postará. Anebo zasáhne expartner Tomáš Havlínek (30), se kterým má dceru? No, snad to už nebude potřeba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden