Můj čas na kafíčko

Zažila nechutné obtěžování!

Herečka Dana Morávková (48) z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se prý stala obětí pochybných individuí z internetu. A dokonce měla být i unesena! Nebýt jejího manžela, klavíristy Petra Maláska (55), kdoví, jak by to s ní nakonec dopadlo.

Už třiadvacet let je Dana Morávková (48) vdaná za talentovaného muzikanta Petra Maláska (55), který o ni s láskou pečuje jako o princeznu, bedlivě sleduje každý její rok a snaží se jí se vším pomáhat, jak jen to je možné. A nedělá to prý jenom z lásky, ale také kvůli tomu, aby se jí nestalo něco špatného. Zvláště když je neustále pod dohledem rozvášněných a fanatických fanoušku, kteří jsou bohužel občas tak trochu mimo a se svou „láskou“ a „obdivem“ k herečce to dost přehánějí.

Dokonce na ni číhali před domem

Za sebou má tak nejeden hrůzný zážitek. Třeba se jí stalo, že ji nějací neznámí muži sledovali, když odcházela z divadla, nepřetržitě pak postávali před jejím domem a koukali se do oken, zda ji nespatří. Herečka je krásná žena a u mužů je hodně žádaná, takže mela a stále má spoustu ctitelů. Ti jí posílají květiny a všelijaké dárky, které ale Dana vetšinou vyhodí nebo jim je vrátí. „Někteří z nich byli opravdu urputní. Psali básně, posílali dárečky, občas stáli i před domem,“ prozradila Morávková, která byla ráda, že za ní v těžkých situacích vždy pevně stál manžel, který ji podržel, uklidnil a dodal potřebnou sílu. Bohužel se také stále častěji setkává s tím, že neznámá individua jí posílají na mobil neslušné fotky s neslušnými návrhy, z nichž se jí často dělá skutečně špatně. „Občas si nějaký chlap vyfotí svoje intimní partie a posílá mi je. Okamžitě to vyhodím,“ přiznala znechucená Dana, které se z nich prý udělalo mdlo.

Po takovýchto excesech hledá útěchu u svého manžela Petra. Bez něj by to jen horko těžko zvládala. Tím spíš, když ji neustále otravuje kdejaký úchyl. Zatím muže být ráda, že to neskončilo ještě hůř. Takoví blázni by ji klidně mohli vydírat. Toho si je Dana vědoma a pochopitelně se bojí, takže není divu, že bez manžela nedá ani ránu.

Chtějí ji svést odvážlivými snímky

Avšak ani on nedokázal zabránit tomu, aby se Dana stala obětí únosu. Stalo se to hlavně proto, že ani Petr s ní nemůže být čtyřiadvacet hodin denně a chránit ji. Pravda ovšem je, že on tomu únosu vlastně ani zabránit nechtěl, poněvadž to byl právě on, kdo ho zinscenoval. „My si totiž děláme taková překvapení,“ uvedla Dana vše na pravou míru. Kam ji takhle unáší?

Proč byla unesena?

Herečka se svěřila, že manžel to dělá velmi často a ona v podstatě ví jen to, že si má s sebou vzít jedny večerní šaty nebo koktejlky a pak muže jen odhadovat jestli půjdou na výstavu, koncert, nebo do luxusního hotelu. Tím si vztah rafinovaně utužují, aby si navzájem nezevšednili. „Vždyť i já Petra unáším,“ netajila se Dana tím, že občas si to dokonce zpestřují i vzájemnými únosy ze zahraničí, kdy ten druhý až do poslední chvíle netuší, kam bude unesen. Zda pojedou k moři, či vyrazí na eurovíkend, anebo na slavnostní premiéru. A právě tato překvapení, kdy se jeden druhého snaží ohromit a potěšit, jejich vzájemné pouto ještě více utužují. „Je to tak, i po třiadvaceti letech naše manželství funguje, máme se pořád stejně rádi, a to i se synem, jsme na sebe hodní a dál chceme být spolu,“ řekla Morávková, pro niž je důležité, aby v manželství fungovali jako tým, kdy ani jeden z nich vztah neřídí a ani jeden z nich prý není pod pantoflem. Je to ale pravda? Ne vždy se jim ale vše podaří dodržet a mají i své trable. Dane totiž velmi chybí její jediný syn Petr (20), který studuje v Anglii.

Kvůli synovi se uzavřela do sebe?

Když jim poprvé oznámil, že chce odejít z domu, byli z toho velmi překvapení a neuměli se představit, jak to jejich syn v cizí zemi sám zvládne. Hlavně tedy Dana. Bála se, aby syn dobře jedl a nepropadl nějakým špatným zlozvykům. Nicméně na druhou stranu jsou oba pyšní, že syn se na školu dostal a že se mu tam daří. Je to takový jejich vzorný student. Morávkové se ale stále stýská, a když to jen jde, vyrazí za synem do Anglie, aby ho zkontrolovala, jak se má a co dělá.

Taková cesta sice Dane na chvíli psychicky pomůže, ale to loučení pro ni bývá strašné, a sotva se vrátí, tak je na tom prý zase stejně. Malásek se jí sice snaží být oporou, jenže ne vždy to stačí. Dana je z toho podrážděná a její manžel pak taky, když vidí, že to s péčí o syna tak přehání. Nezbývá jim tak nic jiného než tohle období nějak přečkat a doufat, že jejich syn brzy dostuduje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden