Můj čas na kafíčko

Zázračná síla kokosového oleje

Vyzkoušejte kouzlo skutečného elixíru mládí. Uvidíte, že pak už na něj nikdy nedáte dopustit!

Už vás nebaví mít stále vysušenou pokožku nebo vlasy? Vyzkoušela jste už desítky drahých krémů a šampónů, ale pořád to není ono? Odhalili jsme tajemství univerzálního přípravku, který nesmí chybět žádné ženě!

Panenský kokosový olej je čistě přírodní a bez jakýchkoliv příměsí, a tak ho můžete použít na cokoliv! Jako potravinu, doplněk stravy i jako tělovou a vlasovou kosmetiku.

Mějte krásné a zdravé vlasy

Ať už si vlasy odbarvujete nebo ne, v každém případě byste jim měla dopřávat zázračných účinků kokosového oleje. Chcete je mít lesklé, pevné, bez lupů nebo zkrátka jen toužíte po jejich dokonalém vzhledu? Používejte ho pravidelně. Vždy ho nanášejte alespoň tři centimetry od pokožky hlavy po celé délce vlasů. Nejlépe před mytím, nic ovšem nezkazíte ani když malé množství nanesete po umytí. Díky němu se vám budou vlasy snadněji rozčesávat.

Hydratujte pokožku

Kokosový olej můžete směle používat místo tělového krému. Snadno se vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film. Jako bonus budete po celý den nádherně vonět. Oleje se nemusíte bát, ani když trpíte různými druhy ekzémů, včetně atopického, máte popraskanou kůži či alergii. Ba právě naopak. Je to i lék! Stejně tak ho můžete použít jako odličovadlo nebo balzám na rty.

Vždy bílé zuby

Jistě víte, že na bělení zubů se povětšinou používá citrónová šťáva nebo sůl. Ale vyzkoušela jste někdy kokosový olej? Nejenže skvěle chutná, ale už ve středověku ženy věděly, že nejlépe vybělí zuby právě jím. I v současnosti ho mnoho alternativních metod doporučuje používat místo zubní pasty. Na rozdíl od ní vám olej nepoškozuje zubní sklovinu, nepotřebujete k jeho užití zubní kartáček a k čištění vám stačí pouhá jedna minuta. Už za pár týdnů budou vaše zuby viditelně bělejší. Ke všemu zabraňuje tvorbě nepříjemných aftů.

Spálená pokožka už nepálí!

Bojíte se opalovat, aby vaše kůže nestárla rychleji, než je nezbytně nutné, netvořily se na ní vrásky nebo abyste se nespálila? Opět vezměte do ruky kokosový olej. Po opalování zklidňuje pokožku, zabraňuje jejímu zarudnutí a následnému loupání. Díky velkému množství antioxidantů, které potlačují působení volných radikálů, také zamezuje předčasnému stárnutí kůže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden