Můj čas na kafíčko

Zázračné bylinky: Svěřte se do péče přírody a uvěřte moudrostem prověřeným staletími!

Znalostem, které se mezi bylinkářkami tradovaly z generace na generaci a ve své době byly jediným způsobem, jak si udržet zdraví. Co si s námi sestavit domácí lékárnu šitou přímo na míru vašim potřebám? Dozvíte se, jak si namíchat dokonalé bylinné směsi, které vás zase postaví na nohy, a přitom budou šetřit vaše tělo před vedlejšími účinky syntetických léků.

Neošidíme vás ani o rady profesionálů, jak si bylinky vypěstovat na zahradě i za oknem. Které sázet k sobě a které se nesnesou. Jak správně zalévat i kdy je nejlepší sklízet a sušit. Nakonec vám i prozradíme ideální způsob uskladnění.

Zapomeňte na drogerii a svěřte se do rukou přírody. S námi nebudete potřebovat žádné pomůcky tovární velkovýroby, ale vystačíte s vlastnoručně vyrobenými tinkturami, odvary, koupelemi i bylinnými přísadami. A my vám řekneme, jak na to.

Rituály k přivolání ztracené lásky, aromaterapie, pohoda navozená pomocí bylinných čajů, prostě vše, co vám přinese štěstí. I to dokážou kouzelné byliny a náš časopis, kde se dozvíte vše potřebné. Přejeme vám hodně zábavy i poučení.

Titul objednávejte ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden