Moje šťastná hvězda

Zbavil se svého domu?

V těchto dnech je to už dlouhých devět měsíců, co tento svět navždy opustila herecká legenda Libuše Šafránková (†68).


Její náhlý odchod na věčnost pochopitelně poznamenal především její rodinu, zejména manžela Josefa Abrháma (82). Ten byl na tom prý tak špatně, že ho jejich společný syn Josef mladší (44) raději přestěhoval ke své rodině na Moravu.


A do domu, kde prožil ta nejkrásnější léta po boku své milované ženy, se asi už opravdu nikdy nevrátí. Honosná vila v pražských Záběhlicích má dokonce už i nového majitele. 


Po smrti milované manželky jen chřadne.

Už neměl dostatek sil?

A tím není nikdo jiný než právě jeho syn. Tento krok je sice pochopitelný, herec by už sám asi neměl dostatek sil na veškeré vyřizování, které je s nemovitostí spojeno, a stejně by jednoho dne Josef mladší dům zdědil, podle jistých zdrojů se dá ale předpokládat, že se rodina krásné vily možná nadobro zbaví, ačkoli to tam měla slavná „Popelka“ tak moc ráda.

Další znepokojující zprávou je i to, že se měl zdravotní stav herce údajně zase trochu zhoršit, i proto se možná tak rychle pospíchalo s přepsáním majetku. 

Smrti se prý nebojí

Josefa Abrháma má už nějaký ten pátek trápit srdíčko. Jeho snacha se ale přiznala, že mu je s milovanou rodinou nyní dobře a těší ho hlavně zmrzlina po večeři. Je ale nad slunce jasné, že bez jeho největší lásky není život už dávno tím, čím býval. A možná i tajně sní o tom, aby už byli zase spolu. Doufejme ale, že se všechno nakonec alespoň trochu srovná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden