Moje šťastná hvězda

Zbavte se celulitidy

I když jste štíhlá jako proutek, neznamená to, že se vás pomerančová kůže netýká. Můžete jí ale snadno předejít a také se jí zbavit. Jak na to?

Teplá a studená

Hned po ránu si rozhýbejte krevní oběh. Ve sprše si na sebe pouštějte střídavě teplou a studenou vodu. Sprchovým gelem si pak kůži masírujte ve směru hodinových ručiček a vždy od kotníků ke stehnům.

Rozprouděte lymfu

Špatný oběh lymfatického systému také může nadělat pořádnou paseku. Proto vyzkoušejte lymfatickou masáž.Díky ní se rozproudí tok lymfy v podkoží, která v sobě nese toxické látky.

Skořicový zábal

Vyzkoušejte skořicový zábal. Zlepšuje spalování tuků! Do dvou kelímků bílého jogurtu nakapejte trochu olivového oleje a přidejte pět lžic skořice.Naneste na pomerančovou kůži a zabalte do fólie. Nechte působit alespoň třicet minut.

Nepřesolujte

Po soli sice neztloustnete, zato vám může pořádně podlomit zdraví. A to včetně vaší pokožky. Solte, co nejméně to jde.Navíc sůl můžete nahradit například česnekem. Kromě toho sůl v těle zadržuje vodu a to je špatně. Kvůli zavodnění se vám pak v rizikových partiích vytvářejí ony nevzhledné ďolíčky.

Čerpejte vitaminy

Pravidelně jezte ovoce a zeleninu.Obsahují přírodní draslík, který pomáhá ledvinám odstranit z těla přebytečnou vodu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden