Můj čas na kafíčko

Zbavte se energetických okovů

Jak přerušit citovou závislost na vašem bývalém? Vyzkoušejte očistný rituál!

Každý vztah vede ke vzniku energetických kanálů, kterými pak dochází ke vzájemné výměně energií. I po rozchodu můžete dál cítit závislost na chlapovi, ke kterému jste stále ještě připoutaná, a to někdy až hraničí s posedlostí. Poradíme vám, jak to změnit!

Bez energetických vazeb s jinými lidmi by člověk nemohl žít. Jejich odstranění by vedlo k poškození samé podstaty člověka. Připoutanost je druhem energetického kanálu, založeného na závislosti na někom. V průběhu života si každý vytvoří nějakou připoutanost k někomu, kdo už nepatří do vašeho života. Takové energetické okovy velmi zatěžují a zbavují svobody. Toužíte začít nový život, ale nejde vám skoncovat s minulostí.

Nemůžete se pořád od bývalého odpoutat?

Vedle normální náklonnosti k druhému člověku jde o jakési lano, které sice není vidět, ale stále vás v myšlenkách drží ve vzpomínkách. Toho člověka nemůžete propustit z hlavy a srdce. Jde o pouto, které není možné racionálně vysvětlit, zatěžuje vás a nemůžete se ho i přes veškerou snahu zbavit. Takto nezdravý vztah nemusíte mít jen s bývalým partnerem, ale třeba i s kamarádkou nebo se svou matkou či otcem.

Ochranné rituální kouzlo

Cítíte, že si pořád nějak nemůžete žít život po svém, a děláte věci, které vůbec ani dělat nechcete? To je přesně ten případ, kdy energetické vlákno mezi vámi musíte ustřihnout. Osobě z vaší minulosti to nijak neublíží a ani to nepozná. Jde jen o vás. To vy si musíte zařídit svoji svobodu. Pokud máte s někým takový nezdravý vztah, pokud se domníváte, že jste k druhému uvázáni, což vám bere pocit svobody, zkuste jednoduchý, ale účinný rituál.

Co všechno vás může připoutat:

Lítost a touha ochránit

Dlouhé roky můžete napájet svou energií dovedného manipulátora, který ve vás tyto emoce schválně vyvolává. Rozlište, kdo vás jenom vysává.

Pocit křivdy

Velmi negativně ovlivňuje lidské zdraví. V myšlenkách se vracíte k tomu, kdo vám ublížil, a přitom mu posíláte svou životní energii.

Potřeba pomsty

Přehráváte si ustavičně v hlavě pomstychtivý plán a sen o odplatě, to je velmi pevné pouto k tomu, kdo vám ublížil.

Tíživý pocit viny

Odpíráte si právo na omyl. Toužíte po odpuštění a tím se připoutáváte k objektu svého provinění. Každý dělá chyby. Je třeba umět si odpustit.

Nevrácený dluh

Kdo utrpěl finančí ztrátu, má cestu k odpoutání v představě, že ztracené peníze někomu daroval. Dlužník pak uvolní svá pouta splacením dluhu nebo nějakou jinou náhradou.

Touha vlastnit

Někdo ustavičně myslí na objekt svého zbožňování, a vášnivě touží ho vlastnit. Podobá se tak dítěti, které chce hračku. Rozhodně nejde o lásku.

Neopětovaná láska

Velmi odolná, složitá vztahová struktura, která dokáže člověka doslova vyždímat a zničit. Vyčerpává nejen toho, kdo miluje, ale i toho, kdo je milován.

Rodičovská připoutanost

Rodiče často svou přílišnou pozorností a péčí dusí rozvoj dorůstajícího dítěte, až z něj může vyrůst nezralý jedinec.

Skrývání skutečného citu

Vždy je třeba naslouchat svému srdci. Lidé se někdy bojí výsměchu či odmítnutí. Lásce je třeba dát průchod  a nebát se druhému říci, jak ho milujete.

Nechte svou bývalou lásku odplynout.

10 bodů rituálu, jak se odstřihnout od bývalého

1. Večer před spaním, nebo kdykoli, když budete mít opravdu nerušený čas jenom sama pro sebe, si v klidu lehněte a zavřete oči.

2. Soustřeďte se jen na sebe a pokuste se vyhledat ve fantazii místo, kam dotyčného pozvete. Můžete to být kdekoli chcete, kde víte, že budete v pohodě oba.

3. Představte si sebe a jeho, jak přicházíte k sobě. Oba jste klidní, připravení se potkat. Hezky ho pozdravte. Představte si průhledný  a pevný provaz, kterým jste v oblasti břicha stále pevně připoutáni k sobě. Je to vaše energetické vlákno, které vás u něj drží. Vidíte ho?

4. Vezměte nůžky a řekněte: „Děkuji ti za všechno. Ruším naše pouto. Co je mé, zůstává mé a co je tvé, zůstává tvé.“ A  pouto, které vás k němu táhne, přestřihněte.

5. Věnujte osobě z vaší minulosti milý pohled, třeba i pár slov, a rozlučte se s ní. Dívejte se vy za ní, jak od vás odchází, a zamávejte.

6. Pokud už opravdu nechcete mít s vaším bývalým nikdy nic společného, udělejte rituál přestřihnutí pouta, ale jako místo zvolte břeh moře nebo řeky.

7. Představte si, že u břehu kotví krásná, malá loďka. Jděte se svým bývalým směrem k ní. Nastupte do ní symbolicky společně. Obejměte ho na rozloučenou. Pak vystupte a jeho v loďce nechte.

8. Odvažte provaz, kterým je loďka uvázána ke břehu se slovy: „Odejdi z mého života a žij šťastně beze mne.“ A strčte opatrně do loďky, aby vyplula na širé moře.

9. Dívejte se, jak se loďka pomalu vzdaluje, a přejte mu štěstí, ke kterým dojde sám, bez vás.

10. Dívejte se, dokud vám výš bývalý na loďce nezmizí z dohledu. Nechte ten obraz na sebe působit. Vaše energetické pouto se rozplyne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden