Moje sladké tajemství

Zbavte se zlozvyků, které vás dělají starší

Žádná žena nechce vypadat starší, než ve skutečnosti je. Přesto se mnohé dopouštějí různých chyb, které jim zbytečně přidávají léta. Stačí se přitom vyhnout věcem, které nám vůbec nesvědčí.

Oblečení à la dcera nebo babička

Mnoho lidí se s příchodem čtyřicítky začne oblékat jako jejich rodiče nebo naopak mají pocit, že budou držet krok s mládím, když si budou půjčovat oblečení svých pubertálních dětí. Odhoďte černou, šedou a nudnou hnědou. A také růžovou radši nechte dceři, stejně jako upnutá trička s flitry, ze kterých vám vykukuje naducaný pupík.

Špatný make-up

V mládí jsme nevěděly, co bychom na sebe naplácaly, ale s přibývajícími léty bychom měly zase ubrat. Trendy velí přirozený vzhled, proto to nepřehánějte s barevnými stíny, řasenkou ani zdravíčky. Zakrýt byste měla jen drobné nedokonalosti.

Neslušivý účes

Proč se držet stále stejného střihu několik let? Mění se nejen aktuální trendy, ale i naše rysy. Nechte si poradit od kadeřnice, který účes vám bude sedět a osvěží váš vzhled.

Řeči o věku

Není nic horšího, než když o sobě žena začne hovořit jako o staré, nebo starší. Ať vás ani nenapadne něco takového o sobě říkat! Pohlížejte na sebe jako na ženu, která je šik a má životní nadhled. Věk je jen číslo a vy jste právě v tom svém nejhezčím roce. Bude vás tak vnímat i okolí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden