Můj čas na kafíčko

Zbavuje se luxusní vily za téměř tři miliardy!

Představitel nesmrtelného boxerského esa Rockyho Balboy, herec Sylvester Stallone (74), se rozhodl prodat luxusní sídlo v Beverly Hills.

S manželkou Jennifer Flavinovou (52) je prý už omrzel život ve slunné Kalifornii, proto sbalili kufry a stěhují se na Floridu. Sídlo, jehož hodnota se odhaduje na 130 milionů dolarů, si hollywoodský herec pořídil v 90. letech minulého století. Loučit se bude s osmi ložnicemi a dvanácti koupelnami, ale i s obrovským pozemkem v kopcích, ze kterého měl dechberoucí výhled na Los Angeles a okolní kaňony.

Filmový Rocky se zbavuje luxusního bydlení téměř za tři miliardy.

V domě nechybí ani obří socha legendárního Rockyho. Pro milovníky vodních radovánek vybudoval u domu obrovský bazén, zatímco opodál se táhne golfové hřiště. Nový majitel nebude mít nouzi ani o hvězdné sousedy. Poblíž bydlí třeba Denzel Washington (66) nebo Eddie Murphy (59).

Čtvrť filmových a sportovních celebrit Beverly Park je jednou z nejlepších a zároveň nejstřeženějších adres v Los Angeles, o tamní nemovitosti je obrovský zájem. Stalloneův areál, jehož součástí je i golfové hřiště, nabízí do prodeje realitní kancelář Hilton & Hyland. Beverly Park je podle realitních makléřů pravděpodobně jednou z nejvyhledávanějších uzavřených komunit ve Spojených státech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden