Můj čas na kafíčko

Kateřina Žbirková rok tajila, že chodí se Zlatým slavíkem!

Můj čas na kafíčko

Rodiče se báli, že by s ním odjela na Slovensko

Na počátku krásného vztahu populárního zpěváka Miroslava Žbirky (67) a jeho ženy Kateřiny (53) byl jeden rozhovor do studentského časopisu. Ten nikdy nevyšel. Manželství ale vyšlo dokonale!

V době, kdy se Meky, jak zní zpěvákova známá přezdívka seznámil se studentkou Kateřinou, už měl jedno manželství za sebou.

Oženil se ve dvaceti letech a se svojí první ženou Helgou (64) měl dceru Denisu (46). Možná si pamatujete na stejnojmennou Žbirkovu písničku – tu složil právě pro dcerku, když byla malá. Pro svoji osudovou lásku Kateřinu zase složil slavnou píseň s jejím jménem!

Měl na sobě jen ručník!

Za minulého režimu Miroslav několikrát uvažoval o emigraci, zabránilo mu v tom ale to, že měl rodinu. Se svojí ženou se ale stejně rozvedl. Dcera pak nějaký čas žila s ním. Bývalá manželka Helga, se kterou má dodnes zpěvák dobré vztahy, se znovu provdala za

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden