Moje šťastná hvězda

Zbožňuje, když o svou ženu může pečovat

Moje šťastná hvězda

Slavná herecká dvojice má svérázný přístup ke společnému životu. Vydrží jim to?

Na začátku jejich vztahu dával šanci asi jen málokdo. Přesto jsou LINDA RYBOVÁ (45) a DAVID PRACHAŘ (62) stále spolu. Co je jejich tajemstvím?

Manželství herečky Lindy Rybové (45), kterou diváci dobře znají například z nekonečného televizního seriálu Ulice, a hereckého kolegy Davida Prachaře (62) trvá bezmála už dvě desetiletí. A i když to neměli vždycky jednoduché, Prachař věří, že jim to vyrží. Jak na to přišel? Podle něj se prý dá hodně poznat už ze samotné svatby.

Velká svatba není dobrá

Většinou platí, že čím větší svatba, tím větší průšvih. Když na ni přijedou dva autobusy svatebčanů a stoly se prohýbají pod jídlem a pitím, když má nevěsta šaty od Diora, zkušenému muži vnitřní hlas říká: Tak to bude asi masakr,“ uvažuje Prachař a se spokojeným úsměvem dodává, že on a Rybová měli prý

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden