Moje šťastná hvězda

Zbudou mu oči pro pláč?

Už nějaký čas MAREK LAMBORA (25) a modelka ANDREA BEZDĚKOVÁ (27) tvoří pár. Nyní ale mají řešit první velké problémy.

Je to už rok, co spolu sympatický Marek Lambora (25) a svůdná Andrea Bezděková (26) chodí. Ještě spolu prý ani pořádně nebydlí a už musejí řešit nepříjemné scény.

Před časem se dostalo na povrch, že modelka nikdy nebyla věrnou přítelkyní, a tak spousta lidí měla Marka varovat, aby jí náhodou také nenaletěl.

I přesto, že vypadají jako perfektně sehraný pár, který nemůže nic a nikdo ohrozit, všechno je zřejmě úplně jinak. Andrea si má soustavně stěžovat, že na ni nemá její láska tolik času, kolik by si představovala. Jak tohle nakonec celé skončí?

Miroslav Dubovický a jeho vypracované tělo.

Chtěli to ještě utajit!

Jejich vztah se provalil teprve nedávno, ačkoli se už dlouho spekulovalo, že spolu něco mají. Novináři je před pár týdny přistihli na romantické procházce Prahou a už nebylo co zapírat, a tak kápli konečně božskou. „Ano, jsme spolu už rok a jsme šťastní,“ prohlásili oba na svých sociálních sítích.

Začala na něj žárlit?

To, že má Marek Lambora díky seriálu Slunečná nespočet fanynek, které by daly cokoli za to, aby mohli po boku fešného herce strávit byť jen pár minut, není žádná novinka.

A je to nejspíš ten důvod, proč má na něj Andrea žárlit. Dokonce ho má i často kontrolovat, zda náhodou nedělá za jejími zády nějaké nekalosti.

Andrea Bezděková zažívá s Markem Lamborou první velkou vztahovou krizi. Přijde brzy hořké vystřízlivění?

Sama má za sebou nevěru?

Před pár dny ale vyšlo najevo, že to bude nejspíš ona sama, kdo má problm s věrností, a ne Má se idol žen bát, že mu je ho láska ublíží jako tehdy svému expartnerovi?

Zbudou mu oči pro pláč? Lambora. Svého expartnera Martina Švacha (28) si nevzala jen proto, že se údajně zamilovala do modela Miroslava Dubovického (29), se kterým ho měla i podvést.

Po těchto manévrech se asi Bezděková modlila, aby celá její minulost zůstala pod pokličkou a fešák ze Slunečné se nic nedozvěděl. Jenže smůla, Markovi mělo prý napsat hned několik přátel modelky, kteří ho měli varovat, aby si na ni dával pozor.

On je ale zamilovaný až po uši a má stále nasazené růžové brýle, takže nejspíš ještě nějakou chvilku potrvá, než si uvědomí, s kým má tu čest. Uvidíme, jak se s tím nakonec popasuje.

Modelka to ale s muži umí a jistě bude dělat všechno proto, aby si ho tak moc omotala kolem prstu, aby se z jejích spárů jen tak lehce nedostal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden