Moje šťastná hvězda

Zbyly mu jen oči pro pláč?

Osud si s hvězdou seriálu Ulice Jiřím Štréblem (62) nepěkně pohrává. Všem kolem sebe by rád snesl modré z nebe, přitom je ale v současnosti osamělý. Není to tak dávno, co se přiznal, že nemá komu vařit, protože je sám.


Rozešel se snad v tajnosti se svou dlouholetou partnerkou, novinářkou Renatou Kalenskou (47)? Štréblova přítelkyně musela před časem po dlouhém léčení podstoupit transplantaci ledviny a slinivky a její zdraví tak bylo velmi křehké.


Šlo jí o život


S příchodem pandemie bylo ale zle. „Měla jsem oslabenou imunitu a patřila jsem k nejohroženější skupině na onemocnění koronaviru,“ svěřila se. I když se ji snažil Jiří v těžkých chvílích podpořit, ona jeho pomoc často odmítala.


Bála se, aby ji herec nenakazil, a tak se na měsíc zavřela doma se svými dvěma dětmi a čekala, co bude dál. O to šťastnější pak ale potom bylo jejich shledání.


Hrál na ni divadlo?


Těžko říct, co se mezi nimi tak náhle stalo. U herců není často poznat, zda to, co řeknou, myslí skutečně vážně. To byl tedy názor Renaty. „Byl jsem často podezříván z toho, že na ni něco hraji, aby se potom cítila lépe.


Což není pravda,“ vysvětlil herec. Možná to byl důvod rozchodu. Třeba to je ale od herce taktika, aby měli oba pokoj od novinářů a užívali si soukromí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden