Můj kousek štěstí

Zbytečná válka o vilného svůdníka

Která uteče, vyhraje?

Danielo, Danielo, stojí ti to za to? S muzikantem by se žena neměla zaplést, i kdyby to byl poslední chlap na světě. Bývají to nevěrníci. Je dvakrát rozvedený hudebník zárukou spokojeného života?

Jaké bylo naše překvapení, když jsme se dověděli, že nadmíru čilý Ondřej Brzobohatý (39) vlastně nerandí s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30), ale spíš s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Tato veřejnoprávní bytost jako by se ani do podobných pavlačových bitek nehodila. A skutečně: Snaží se dělat takzvaně mrtvého brouka.

To je sice elegantní a pro dámu její úrovně vhodné, ale jde o to, jak dlouho jí to vydrží. Když po vás někdo pálí ze samopalu, je těžké odpovídat milým úsměvem, není-liž pravda? A Daniela už na to také přišla.

Techtle mechtle

V prvé řadě se ohradila proti nařčení, že to ona je důvodem nedávného rozpadu manželství Miss World 2006 Taťány Brzobohaté (34), která se trucovitě vrátila k rodnému příjmení Kuchařová, a Ondřeje Brzobohatého. Nicméně zhrzená Taťána se zapřísahá, že moderátorka a její čilý muž spolu měli „techtle mechtle“ již v dobách, kdy byl Ondřej ženáč.

Ostatně nejkrásnější žena světa je válkou se svou sokyní i s bývalým mužem posedlá. Střílí do nich přes média, Brzobohatý se zuřivě brání. Nadávají si do podvodníků, lhářů a křivopřísežníků.

Skřípal zuby

„Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost,“ volá pateticky muzikant a žádá klid a mír.

Nervy ruply i dosud celkem klidné Daniele, a když jí kdosi napsal k její fotografii na sociální síti: „No na Miss to nebude,“ porušila pochmurné mlčení a odvětila poněkud podrážděně: „A to je nějaká kvalifikace pro lepší život?“

A tak i nadále bojuje o dvakrát rozvedeného, nebezpečného sukničkáře, který se na nedávné premiéře minisérie Iveta vášnivě tiskl k herecké kolegyni Anně Fialové (26).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden