Moje chvilka pohody

Zbytečně neubližujte

Ženy se nejvíce obávají toho, že muž udělá ve vztahu něco špatného. Muž se nejvíce bojí některých výroků, které by od ženy mohl slyšet.

Jsou výroky, které dokážou muže velice ranit a také vážně ohrozit váš vztah. Proto byste si měli dávat pozor, abyste něco takového nevypustili z úst. Jde o fráze, které muže velmi raní a poníží. Nechápe jejich význam a není schopný se vyrovnat se svými pocity, když slyší něco takového. Ženy jsou schopné prohlásit takové věci, které dokáží velmi ublížit, pak je to mrzí, ale to už může být pozdě. Čas nevrátíte, chybu nenapravíte.

Nikdy jsem tě nemilovala

Toto je výrok, který žena vypustí z úst, aniž by si stihla uvědomit, co říká. Zejména při hádce, kdy ženě dochází argumenty. V takové situaci má žena potřebu toho druhého ranit slovem. Ale opravdu to chcete? Teď možná ano, ale později budete litovat a zpátky už to nevrátíte.

Podvádíš mě

Pokud existuje skutečný důvod, máte ho a jste si jistí, pak je to samozřejmě na místě. Pokud je to ale jen dohad, váš pocit, nebo provokace, protože máte pocit, že se váš partner mnohdy vymlouvá, není tato věta na místě. Lidé obecně nemají rádi provokace, situace, ve kterých se cítí hrozně, i když vědí, že jsou čistí. A právě k takovému pocitu dovedete muže, pokud něco takového pronesete. Musí se pak ospravedlňovat z něčeho co neudělal, z něčeho, za co nemůže.

Dělám všechno špatně

Tento výrok opět vychází z hádek. Může to být způsobeno tím, že jste prostě vyjetá ze svých kolejí, necítíte se dobře, máte špatnou náladu. Muž za to ale nemůže. A pokud se neshodnete na jedné věci, neznamená to hned, že je špatně všechno, co uděláte. Mnohdy žena uráží muže takovým způsobem, že si toho sama nevšimne, neuvědomí si to a pak z toho ústí další konflikty. To může velmi zkomplikovat váš budoucí vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden