Moje šťastná hvězda

Zbytečně provokuje fanoušky

Delší dobu o sobě nedala vědět, teď se ale konečně ukázalo, na čem pracovala. Lucie Vondráčková (40) totiž nedávno vydala videoklip, který mnoho jejích fanoušků šokoval.

Lucie v něm totiž hraje lesbickou dívku, jež bojuje proti zakázané lásce. Lidem se ale tematika videoklipu zdá trorchu podivná, protože homosexualita není v dnešní době už ničím neobvyklým, ale Vondráčková z toho udělala něco naprosto zakázaného.

Muže nepotřebuje

Vondráčková už delší dobu netvoří pár se svým bývalým manželem Tomášem Plekancem (37), a zatímco on si užívá šťastný rodinný život po boku Lucie Šafářové (33) a jejich dcery Leontýnky, ona je stále sama.

Možná chtěla klipem dokázat, že život po boku muže není všechno a ona ho k životu rozhodně nepotřebuje. Na druhou stranu je také možné, že zmíněným videoklipem chtěla něco naznačit.

Že by najednou po všech těch nevydařených vztazích s muži dala přednost ženám? I to je možné, třeba se zkrátka rozhodla, že zkusí změnu. Víc pravděpodobné ale je, že se snaží o jakousi formu osvěty. To však přišla s křížkem po funuse.

Dělá z lidí blbce?

Zřejmě má pocit, že když je tak scestovalá, ukáže všem, jak to chodí za oceánem. To si ale dost naběhla. Za chvíli by mohla skončit bez fanoušků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden