Moje chvilka pohody

Zbytečně riskuje život!

Nedávno vyšlo najevo, že má někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě 2, Dana Morávková (45), hodně zvláštní koníček. Svých věrných fanoušků si váží natolik, že bez problémů souhlasí, když ji požádají o schůzku.

Ne vždy se pochopitelně jedná výhradně o muže, na druhou stranu je třeba si přiznat, že vzhledem ke kráse herečky je jich mnohdy značná převaha. Ačkoli někteří kolegové a blízcí Morávkové kroutí nad její potřebou scházet se s cizími lidmi hlavou, ona sama na tom rozhodně nevidí nic špatného.

V lidech prý hledá vždy jen to nejlepší, neuvědomuje si ale, že ne každý může mít čisté úmysly a nepochybně by se našel i takový fanoušek, který by mohl chtít herečce ublížit. O tom prý Morávková nechce ani slyšet a na svých schůzkách s obdivovateli nehodlá nic měnit.

Nerozlišují realitu od seriálu

Je všeobecně známo, že někteří fanoušci se natolik vžijí do děje seriálu, že mají za to, že herci jsou přesně takoví, jak je divák vidí na obrazovce. Nejeden z hereččiných kolegů se už setkal s tím, že byl slovně či dokonce fyzicky napaden kvůli tomu, co provedl v některé ze svých rolí.

Ani přesto Morávková nechce naléhání blízkých prý vyslyšet. Pravidelně se tak setkává s fanoušci, ať už tuzemskými nebo těmi ze zahraničí. „Sejdeme se vždycky před představením. Jezdí za mnou fanoušci až ze Slovenska,“ svěřila se Morávková s tím, že svá setkání s takovými lidmi rozhodně nepovažuje za hazardování se životem.

Na otázku, zda nemá strach třeba z přepadení nebo že by jí některý z nich mohl ublížit reaguje udiveně. „Co by si na mně asi vzali?“ směje se.

Nenávist kvůli Ordinaci

Herečka se dobře baví a užívá si, jak se skvěle přibližuje lidem, kteří k ní vzhlížejí. Není to ale tak dávno, co internet a sociální sítě zaplavila vlna nenávisti kvůli její roli v Ordinaci v růžové zahradě.

Diváci nekonečného seriálu tehdy herečce nemohli přijít na jméno a vyčítali jí, že se zachovala jako mrcha, když opustila svého seriálového muže a děti kvůli jinému muži. Tehdy nenechávaly herečku nenávistné komentáře chladnou, nyní jakoby na ně ale zapomněla. Co se musí stát, aby si Morávková uvědomila, že se zbytečně vystavuje velkému nebezpečí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden