Moje sladké tajemství

Zdá se, že chystá útěk od manžela!

O svém soukromí herecká dvojice Lucie Benešová (44) s Tomášem Matonohou (48) mluví opravdu nepříliš rádi. Dlouhodobě se snaží osobní život nemíchat do toho pracovního, a proto není snadné určit, jestli žijí stále v zamilovaném manželství, anebo už jejich vztah propadl do únavného stereotypu a jsou spolu už pouze z povinnosti.

Mnohé okolnosti ale v posledních týdnech a měsících nasvědčují spíše druhé možnosti. Vyhýbají se jeden druhému Nejenom, že společně netráví prakticky žádný volný čas, ale dokonce se příliš často nesetkávají ani doma.

Problémem má být především to, že Tomáš je nucen pracovat za dva, jelikož se k jeho ženě pracovní nabídky z nějakého neznámého důvodu příliš nehrnou. A jelikož má mít Lucie zálibu ve vysokém životním standardu, je pro Matonohu velmi těžké rodinu uživit.

Není tak divu, že se kvůli tomu údajně často hádají, a dokonce to občas vygraduje takovým způsobem, že pak na sebe několik dní nepromluví ani slovo. Tomáš je sice prý flegmatik, který by na sobě nechal dříví štípat, ale když se to v něm nastřádá, dokáže se pak pořádně rozčílit.

Vzpomíná na svoji minulost Asi se tak nikdo Lucii nemůže divit, že se občas ráda ponoří do nostalgických vzpomínek, konkrétně pak do časů, které trávila se svým prvním dlouhodobým partnerem Filipem Blažkem (45), se kterým má syna Luciána (22).

S Blažkem si prý prožila tu pravou lásku, a také se dočkala syna Luciána.

Prožila s ním totiž tu pravou lásku na první pohled plnou vášní, emocí a bylo jim spolu opravdu dobře. A takové období nejspíše herečce začíná pořádně chybět, jelikož Tomáš údajně svoje city prakticky nedává najevo.

Lucie tak často netuší, jestli ji ještě miluje nebo ne. A jelikož má mít tyto pocity nejistoty uvnitř sebe už delší dobu, začíná se pomalu osamostatňovat. Nemilosrdný rozvod už je na spadnutí? Dokonce se rozhodla, že si otevře vlastní kavárnu, nejspíše proto, aby měla i sama nějaký příjem.

„Máme to spolu s dcerou Sárou a začíná nás to bavit,“ pochlubila se Benešová, jejíž kavárna se nachází v Divadle Karla Hackera v Praze a má otevřeno pouze před a po jednotlivých představeních. A jelikož si našla své zákazníky, není divu, že už Lucie myslí na to, že si otevře opravdovou kavárnu, kde bude otevřeno každý den.

Tomáš jí údajně nedává své city vůbec najevo.

Jakoby už se nechtěla spoléhat na svého manžela a pomalu si zkoušela, jaké by to bylo, kdyby od něho odešla. Je tak dost možné, že než aby krásná herečka zoufala doma opuštěná, dá raději Matonohovi košem.

Vždyť už je to hodně dlouhou dobu, co se o jejich manželské krizi veřejně mluví, a nebylo by tak vůbec divu, kdyby Lucii už přetekl pohár trpělivosti. Kdoví, jestli v dohledné době nepřijde za svým manželem s žádostí o rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden