Můj čas na kafíčko

Zdá se, že už není cesty zpátky!

Vypadá to, že manželství Agáty (34) a Jakuba Prachařových (36) už je opravdu těsně před koncem. Agáta se na sociálních sítích znovu přejmenovala na Hanychovou, a dokonce začala vyklízet jejich dům v Suchdole.

Tohle už asi není další manželská krize, která přejde, ale zřejmě se schyluje k rozvodu. Ani jeden z partnerů sice rozchod oficiálně nepotvrdil, ale vše kolem nich nasvědčuje tomu, že nastal nevyhnutelný konec, o kterém se spekulovalo už na jaře při jejich první krizi.

Agáta poslední dobou jezdila z jedné dovolené na druhou. Nejvíc času trávila v Izraeli, kam jezdí za svou matkou Veronikou Žilkovou (57). Jakub a Agáta poslední měsíce prakticky nebyli společně vidět. Zatímco Jakub novinářům do telefonu odsekl „Zeptejte se jí, ne mě!“, jeho manželka si zásadně zkrátila vlasy, což ženy dělají při velké životní změně.

K jedné fotce na svém Instagramu připsala podivné prohlášení. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ okomentovala své selfie u vody a přidala slova „nová zkušenost“, „zvládnuto“, „musím“ a „svoboda“.

Zejména tím posledním slůvkem pak některé fanoušky navedla k názoru, že je mezi ní a manželem už definitivní konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden