Můj kousek štěstí

Zdá se, že už nudí

Kdo by to čekal? „Vypráskaná“ moderátorka Gábina Partyšová, přišla o lukrativní vysílací čas. Vše nasvědčuje tomu, že bulvární pořad Prásk, už diváky asi nudí.  Proč by jinak televize Nova přispěchala s novým formátem?

Od tohoto čtvrtku zve ke sledování zbrusu nové zábavné show Hvězdná párty! Kdo by čekal na moderátorském postu nějakou sexy krásku, přijde zkrátka.

Moderátorem nové show bude Petr Rychlý (51). „Jsme moc rádi, že bude show moderovat Petr Rychlý,“ říkají na Nově. A o čem že to Hvězdná párty, které musel ustoupit i slavný Prásk je?  „V zábavné show své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků,“ zjišťujeme na Nově.

“ Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře. Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze,“ dodávají tvůrci z Barrandova.

Jak se nový formát ujme, zatím není jasné, je před námi první díl. Každopádně pokud si v něm diváci najdou zalíbení, po pořadu s královnou bulvárních reportáží se možná už nikdo ani neštěkne. A co by to znamenalo pro Partyšovou? Možná by se urazila a odešla z Novy jako před lety. Možná také ne. O jejím osudu rozhodne sledovanost nového pořadu. A Gábina se prozatím bude muset uspokojit s vysílacím časem před jedenáctou hodinou večerní.  .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden