Můj kousek štěstí

Zdaleka nevěděla všechno!

Byla to láska jako trám. Ona rozdávala úsměvy na všechny strany, on se nesměle krčil po jejím boku a koukal na ni jako na svatý obrázek. To jsme ale ještě netušili, co všechno se za jejich pohledy skrývá.

Zdálo se, že Tomáš Horna (40) je už konečně ten pravý princ, který přijel svou vyvolenou Moniku Absolonovou (44) zachránit před věčnou samotou a smůlou v lásce. Okouzlil její srdce, nastěhoval se k ní, zasnoubili se a narodili se jim synové Tadeáš (5) a Matouš (2). Vše se zdálo idylické, a rodinka žila šťastně až... donedávna.

Na Prvního máje Monika zničehonic oznámila, že se se svým partnerem rozešli. Důvody nespecifikovala, prozradila jen záhadně, že je jich víc. Její bývalý tak nacpal sedm let vztahu do pár igelitových pytlů a odjel si hledat nové působiště.

Zpěvačka zůstala na všechno sama a těžké období už se na ní pěkně podepisuje. Nikdy se netajila tím, že během těhotenství dost přibrala a přebytečných kil se jí stále nedařilo zbavit.

Co všechno vyplave?

Horna jí ale teď naordinoval pořádně krutou dietu – rozchodovou – a kila jdou dolů. Během pár týdnů zhubla bezmála deset kilo. A důvod je jednoduchý. Zpěvačku, která často říkala, že se neumí omezovat v jídle, zkrátka najednou přešla chuť. O svém ex partnerovi se totiž dozvídá stále nové šokující informace.

„Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen.“ popsala, co se začalo dít po jejím rozchodu. Zároveň dodává, že se alespoň ujistila, že udělala správný krok. Naznačila, že se z pohádkového prince nejspíš vyklubal pořádný záporák. Na konto bývalého hokejisty teď totiž začínají vyplavávat hodně pikantní informace.

Mimo jiné i to, že měl kvůli umoření svých dluhů prodat střechu nad hlavou vlastní babičce, z čehož se obracel žaludek i otrlejším povahám. Horna se ale rozhodl zamezit spekulacím a šel s kůží na trh.

Dluhy a blázinec

Pěkně do detailů sepsal svůj příběh, kde se vyzpovídal, jak se v minulosti dostal do pořádné finanční šlamastyky tím, že se svému „kamarádovi“ zaručil za riskantní půjčku. „Ani jsem to nečetl. Prostě jsem kamarádovi podepsal, co chtěl, a víc jsem se nestaral.“ Připustil svoji důvěřivost, která ho dostala na samé dno.

Kamarád si půjčil od špatných lidí a peníze nesplácel, všechny dluhy tak šly za Hornou a postupně narůstaly do milionových částek. Tíživá situace ho nakonec na nějaký čas dovedla dokonce až do psychiatrické léčebny.

Zároveň se svěřil i s tím, že Absolonová za něj na začátku vztahu část dluhů zaplatila, ale rozhodně jí nepřiznal, že jich má ještě mnohem víc. A právě z toho se teď Monika nejspíš nemůže vzpamatovat. Možná ale může být spíš ráda, že se s ní její milý o dluhy nerozdělil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden