Můj kousek štěstí

Zdena Hadrbolcová: Zrazuje ji srdce. Skončí v Ulici?

Velké trápení postihlo českou herečku a hvězdu seriálu Ulice Zdenu Hadrbolcovou (78) neboli nestárnoucí pekařku Růženku z oblíbeného seriálu Ulice.

Hadrbolcová vypadá velice dobře, málokdo by hádal, že jí už na dveře klepe osmdesátka. Byla vždy v perfektní kondici, protože celý život sportovala. Ale i přes zdravý životní styl se od jistého věku na pevné zdraví nedá prostě spoléhat.

O tom se přesvědčila právě Zdena Hadrbolcová. Delší dobu cítila, že něco není v pořádku. Špatně se jí dýchalo a cítila se čím dál unavenější. Problémy se stupňovaly, a tak musela nastoupit do nemocnice, kde jí lékaři provedli katetrizaci.

To je zákrok, při kterém pacientovi zavedou do tepny hadičku a jejím prostřednictvím zjišťují srdeční stav. Zatím nikdo nedokáže říci, zdali bude následovat komplikovaná operace srdce, anebo ne. S velkým otazníkem je tedy hereččino další setrvání v seriálu Ulice, kde hraje už celou řadu let.

Málokdo si dokáže představit Ulici bez oblíbené Růženky, v takovém případě by byli diváci zklamaní. Jenomže "Růženka" se cítí unavená..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden