Můj kousek štěstí

Zdena Studénková: Hrdá na své plastiky

Vůbec žádné drama nedělá ze svých pravidelných návštěv plastických chirurgů slovenská hvězda filmu S tebou mě baví svět Zdena Studénková (63).

Ba naopak: Je na ně hrdá! "Ano, jsem stará, ale přeji si být mladá," říká na vysvětlenou. Protože se na ni vzhledem k profesi dívají lidé, cítí Zdena povinnost hlídat si každičkou vrásku. Nestydí se za to a nevidí v tom problém.

Chápe ty, co ji nabádají, že je třeba stárnout důstojně a s vráskami, ale pokaždé se smíchem namítne: "Vždyť já je mám také!" Kromě jiného bez mučení přiznává plastickou operaci víček. Je to podle ní naprosto běžný zákrok, třeba jako operace slepého střeva.

Tvrdí, že si prostě jen nechala ufiknout malinký kousíček kůže, a co je na tom? Co má být? Opravdu je nutné, aby se její okolí tvářilo tak strašně nesmiřitelně a puritánsky? Fanoušci krásné blondýnce její bezproblémové stárnutí s pomocí zkrášlující chirurgie bezpochyby přejí.

Jen se možná maličko obávají, aby kráska pomalu, ale jistě nedocílila onoho, jak se říká, nepřirozeného až zamrzlého výrazu obličeje, ke kterému dojde, když už je zákroků na tváři příliš. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden