Moje šťastná hvězda

Zdena Studenková: Plastiky ji pomohly k muži

Vypadá skvěle, napadne vás ihned při pohledu na slovenskou herečku Zdenu Studenkovou (64). Díky své kráse také okouzlila o 17 let mladšího partnera. Momentálně exceluje v třetí řadě seriálu Terapie a v roli známé zpěvačky, která řeší trému před publikem.

Tu však Zdena Studenková v civilu jistě nemá. Když ji vidíte, máte pocit, že se zastavil čas. I tohle zkrátka umí péče špičkových plastických chirurgů. Zdena žije již dvacet jedna let s o sedmnáct let mladším přítelem Braněm Kostkou (47).

I on bude jedním z důvodů, proč to šarmantní herečce stále sluší. Jak vidno mladší muž po boku nemusí být jen závažím, ale i vzpruhou. Právě kvůli němu si udržuje mladistvý vzhled. Měla štěstí, že se na ní zákroky nepodepsaly, jako na jiných dámách ze showbyznysu.

Vypadá skvěle, ale za jakou cenu?

Tedy alespoň doposud. Je jasná, že Zdena Studenková má v tomhle štěstí. I proto se k plastikám bez potíží hlásí. Jak sama uvedla v jednom z rozhovorů. "Živím se obličejem i tím jak vypadám. Nechci být proto jako velryba a mít obličej, na který se nedá dívat," prohlásila.

To je bezesporu chvályhodné, ale je jasné, že za tím je potřeba hledat i něco jiného. Kdyby totiž Zdena vypadala na svůj věk, možná by o tolik mladšího muže neulovila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden