Moje šťastná hvězda

Zdeněk Pohlreich: Zaujal ho svět hodinek

Vyhlášený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který se většinou pohybuje na území svých pražských restaurací, tentokrát zcela ovládl pro něj netradiční prostor. V hodinářství Koscom, patřící mezi největší obchody svého druhu v Evropě, pomohl uspořádat jedinečný večer. Při příležitosti odhalení spolupráce se slavnou švýcarskou značkou Perrelet připravil doposud nevídanou přehlídku jedinečné gastronomie. Volná degustace tvorby jeho jednotlivých restaurací imponovala více než stovce VIP hostů.

Ti mohli ochutnat italské delikatesy v podání restaurace Divinis, moderní interpretaci středoevropské kuchyně reprezentované kuchaři Next Door by Imperial a českou klasiku z legendárního Café Imperial. Zdeněk Pohlreich, jehož kulinářské show patří na televizi Prima stále k těm nejsledovanějším, sáhl po aviatikou ovlivněném modelu Perrelet Turbine Pilot. Jeho originální vzhled vychází z osvědčeného konceptu řady Turbine, se kterou sklízí švýcarská značka na českém trhu úspěch už od svého uvedení v roce 2011 - tehdy ambasadory byli Miss World 2006 Táňa Kuchařová a zpěvák Jiří Korn.

Na první pohled mě zaujal neobyčejný tvar hodinek a dynamický pohyb lopatek pod sklíčkem. Pohybuji se v náročném prostředí kuchyně, kde je třeba robustní a spolehlivý model, který něco vydrží“ nechává se slyšet televizní hvězda. Tu aktuálně můžete vidět v nové zábavné show Zdeňkova akademie, o jejíž časomíru se právě Perrelet postaral a Koscom sponzoruje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden