Moje chvilka pohody

Zdraví jí neslouží

Zpěvačka Naďa Urbánková (77) je opět v nemocnici! Zrušila koncerty a natáčení svého pravidelného pořadu v Českém rozhlase. Nyní prý čelí horečnatým stavům a dokonce i příušnicím.

Zpěvačka má za sebou skvělou kariéru, ale také životní pády a prohry. Některé v ní zanechaly nesmazatelné jizvy. Před sedmi lety prodělala rakovinu a zvítězila nad ní. Ovšem lékaři jí museli amputovat obě ňadra. Zvládla to a opět se postavila na nohy. Nyní se hovoří o tom, že se rakovina mohla vrátit. Držíme palce, aby to nebyla tato zákeřná nemoc a brýlatá sympaťačka s úžasným hlasem se vrátila zpět.

Přebrala jí chlapa

Nechtěné jizvy ale nemusejí být jen na těle. Právě teď, v situaci, kdy čelí opět zřejmě velmi vážné nemoci, by Naďa, která vždy rozdávala úsměvy a radost, mohla zapomenout na nenávist, kterou k některým chová. Dodnes se například nezbavila zášti vůči výtečné herečce Libuši Šafránkové (61). A co ji k tomu vedlo? Maličkost. Libuška jí před nějakými čtyřiceti lety přebrala životního partnera. Tím nebyl nikdo jiný, než současný manžel Šafránkové, herec Josef Abrhám (75). Dnes všichni vědí, že ti dva k sobě patří, ale tehdy se zdálo, že nerozlučná dvojice je Abrhám–Urbánková.

Nenávist za hrob

Negativní pocit cítí i k Abrhámovi. Má za to, že ji podváděl, a to nejen s Libuškou. Proč se tím ale tak dlouho trápí? Stejně totiž nesnáší také zpěváka Karla Černocha (+64). A to i přesto, že je Karel již devět let po smrti! Kdysi spolu podnikali a nepohodli se. To je jistě důvod k tomu, aby Naďa Karla odsoudila. Ale proč nenávist až za hrob? Myslíme si, že by se od ní oblíbená zpěvačka a moderátorka měla oprostit. Mohlo by jí to velmi pomoct v jejím trápení s nemocí. A to teď potřebuje ze všeho nejvíc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden