Můj čas na kafíčko

Ze Soboty je teď barový povaleč?

Jako se nemá soudit kniha podle obalu, tak by se umělec neměl soudit podle svých rolí. O Luďku Sobotovi (78) je známo, že navzdory pověsti komika není žádný velký smíšek, a s věkem se z něho stal až skoro morous.

A když ho vystřihli z televizního Silvestra, nesl to těžce a uzavřel se do sebe. Naštěstí ho manželka Adriana Sobotová (60) se synem Ladislavem (34) a jeho přítelkyní vytáhli přes jeho zarputilý odpor na Srí Lanku.

Tam prý ale pookřál a znatelně se mu zlepšila nálada. Valnou část dovolené totiž strávil v kouzelném podvodním baru v Colombu, kde nad veselými kalíšky obdivoval mořskou faunu. A totéž teď dělá i doma: Sobotovi investovali peníze do sportovního centra, které syn Ladislav vede a komik tam za barem celkem často zvesela točí pivo.

Dokud ho od pípy nevystrnadí paní Adriana, která k tomu má okřídlenou formulku, na niž si z legendárního Sobotova filmu možná vzpomenete: „Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo?“ Určitě je to lepší, než kdyby seděl doma a propadal pesimismu, jak má ve zvyku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden