Moje šťastná hvězda

Ze své lásky se musela zpovídat

Moje šťastná hvězda

Pro všechny z nás zůstane ALENA VRÁNOVÁ (89) pyšnou princeznou Krasomilou, kterou napravila láska a princ Miroslav. Její život ale zdaleka tak pohádkový nebyl.

S herectvím získala Alena Vránová (89) zkušenosti už v dětství, protože chodila do Dismanova dětského rozhlasového souboru a občas se objevila v dětské roli v některém z pražských divadel.

Chvíli sice přemýšlela o tom, že by se stala učitelkou, ale pak její láska k hraní zvítězila. A protože se u ní snoubil půvab s talentem, bylo to rozhodnutí určitě správné.

Zamilovala se do prince

Ještě než jí bylo dvacet, dostala svou životní roli, kterou byla právě Krasomila v nesmrtelné pohádce Pyšná princezna. Natáčení tohoto filmu bylo pro mladou herečku

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden