Můj čas na kafíčko

Ze vztahu se slavnou modelkou se Jiří Langmajer vzpamatovával u psychiatra!

Můj čas na kafíčko

„Já vlastně dělal vždycky všechno pořádně, jak průšvihy ve škole, s chlastem, se ženskými, tak dělám pořádně i svou práci. Když už, tak už!“

Herec Jiří Langmajer (54) patří k nejoblíbenějším současným hercům. Než potkal současnou životní partnerku, která zklidnila jeho povahu, prošel si bouřlivým životním obdobím, plným nevěr i depresí.

Málokdo ví, že Jiří Langmajer (54) má v sobě po svém dědečkovi americkou krev. Jednalo se totiž o jednoho z osvoboditelů Plzně na konci druhé světové války. Příliš dlouho se tehdy nezdržel, ale stačilo to k tomu, aby Jiřího babičku přivedl do jiného stavu.

Bohužel tehdy nebylo možné, aby osmnáctiletá těhotná dívka odjela do Spojených států. S otcem dítěte si ale ještě dva roky psala.

Přál si být kosmonautem!

Jiřího tatínek, který takovýmto netradičním způsobem přišel na svět, se v dospělosti stal operním pěvcem. Oženil se a měl tři syny. Jiří z nich je nejstarší, jeho bratr Lukáš (40) je rovněž hercem a sestra se stala překladatelkou. Umělecké geny se v rodině předávaly už dlouho.

„Můj pradědeček byl vesnický muzikant. Musel jsem ráno půl hodiny cvičit na housle, teprve pak mě pustili do školy,“ vzpomínal Jiří. O tom, že se chce stát hercem, se ale rozhodl až na konci dospívání.

Ještě v patnácti snil o tom, že by letěl do vesmíru jako kosmonaut. Když se dnes ohlíží zpátky, má trochu pochybnosti, jestli s herectvím udělal správně.

„Upřímně nevím, jestli bych do toho šel znovu. Kdybych věděl, že budu mít takové štěstí, jako v tomhle životě, tak asi ano.“ Stejně tak často pochybuje o

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden