Můj kousek štěstí

Ze zrzka se stal planetární krasavec

Můj kousek štěstí

Také už jste o někom někdy řekli: To není žádnej Redford? Tohle slavné jméno zná celý svět, stalo se synonymem pro mužskou krásu.

Asi tomu nebudete věřit, ale plavovlasý andílek Robert Redford patřil v dětství mezi obávané lotry. Bez nadsázky možno prohlásit, že byl postrachem ulic. Svého gangu se paradoxně sám bál, jeho členové ho pravidelně bili a nutili k prohlubování kriminální činnosti. Malý Robert chodil za školu a občas ukradl v místním krámku pivo, nicméně s léty se v tomto oboru zdokonalil do té míry, že vykrádal domy.

Bylo mu šestnáct, když policie našla v kufru jeho vozu odcizené šperky. Na pomoc mu přispěchal otec a z obrovského průšvihu ho vytáhl. Někdy v té době se mladíček rozhodl, že dá gangu urychleně sbohem.

„Uvědomil jsem si, že mám jen dvě možnosti. Řekl jsem si: Kámo, buď se nebudeš bát a zmizíš, nebo tě zabijou,“ vzpomíná oscarový herec na dávné osobité společníky.

Hrobníkovi z lopaty utekl nejednou: „Bylo mi deset let. Jednou jsem si vyrazil s klukama na celý den k řece. Když jsem se vrátil, bylo mi hrozně zle. Máma seděla u mé postele každý den a

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden