Moje šťastná hvězda

Zedníčkovi: Dojde ještě někdy k usmíření?

Lucie Zedníčková nemůže tátovi odpustit!

Herečka LUCIE ZEDNÍČKOVÁ (47) nemůže údajně svému nevlastnímu otci zapomenout, že se rozvedl s její matkou.

Své soukromí si hvězda Ordinace v růžové zahradě střeží jako oko v hlavě, a tak se na veřejnost dostane jen minimum z jejího života. Letitý spor s nevlastním otcem PAVLEM ZEDNÍČKEM (66) se však propíral médii dlouho a poměrně intenzivně. Lucie totiž nemůže Zedníčkovi zapomenout, že opustil její matku, tanečnici TAŤÁNU STAUDACHEROVOU (70) a nechal se s ní po sedmnácti letech v roce 2001 rozvést. Herečka tehdy stála na straně matky a vinu za rozpad rodiny dávala svému adoptivnímu otci, se kterým žila od svých osmi let a který jí dal své jméno. Nenávist mezi nimi prý není, jen se navzájem nijak nevyhledávají. Po rozvodu s dnes už bývalým manželem se Zedníčková přestěhovala k partnerovi spolu se dvěma dětmi do Brna.

Přespává radši po hotelech

O tom, že se rozvedla, neměl Zedníček ani tušení. „Já už jsem ji opět dlouho neviděl! Nevím, co dělá, kde dělá, nevím nic. Opravdu!“ odpověděl herec na otázky novinářů ohledně své nevlastní dcery. Vnucovat a podbízet se prý nehodlá. Nejspíš by to bylo stejně zbytečné. Když totiž před čtyřmi lety přijela Lucie do Prahy kvůli natáčení divácky oblíbeného pořadu Prostřeno, nikomu nic neřekla. A místo toho, aby během natáčení přespala u otčíma, objednala si raději hotel. „Co je vám do toho, kde jsem spala?“ rozčilovala se. Podle tvrzení Zedníčkovy partnerky HANY KOUSALOVÉ (53) ani jeden z nich neměl tušení, že je Lucie v Praze. Neozvala se jim.

Hercova partnerka popírá, že by mezi Lucií a Pavlem panovala nenávist.

Vnoučata už dlouhá léta neviděl!

Dlouhých 15 let je PAVEL ZEDNÍČEK (66) „trestán“ svou nevlastní dcerou LUCIÍ (47) tím nejhorším možným způsobem…

Zřejmě naposledy se Zedníček s nevlastní dcerou viděl v zá- věru roku 2014, kdy se společně objevili v pořadu Kurňa, co to je?, kam k překvapení mnoha Lucie přijala pozvání. „Co je u tebe nového?A jak se mají děcka?“ ptal se viditelně nesvůj moderátor ženy, kterou roky vychovával, dal jí své jméno a miloval ji jako vlastní dceru. Fakt, že s ním Lucie nekomunikuje, herce velmi trápí, o to víc, že mu znemožňuje vídat jeho vnoučata – MIKULÁŠE (16) a AMELII (14). Není to ale až příliš krutý trest za to, že kvůli současné partnerce HANĚ KOUSALOVÉ (53) opustil její matku? Anebo to bylo všechno jinak?

Kdo koho vlastně opustil?

Podle některých zdrojů trpí nejspíš Zedníček úplně zbytečně! Tím, kdo měl jako první zatlouct hřebíček do rakve jeho vztahu s Lucčinou matkou, měla být totiž právě ona. „Pokud se pamatuji, tak matka Lucie Zedníčka opustila sama kvůli jistému známému scénografovi,“ uvedl náš zdroj, který absolutně nechápe, proč se tehdy Zedníčková postavila za svou matku, a ne za nevlastního otce, kterého rozpad vztahu velmi zdrtil. „Neptejte se mě na to pořád,“ rozčiloval se při jednom z rozhovorů. Nevlastní vnoučata jsou pro herce jako cizí. Viděl se s nimi prý jen párkrát, a jak uvedla Amelie, dědu zná spíš z televize. „Viděla jsem ho možná dvakrát v životě, možná víckrát, ale to jsem byla hodně malá a nepamatuji si to.  “Lucie zpočátku sváděla fakt, že se rodina nestýká, na velkou pracovní zaneprázdněnost, později uvedla, že žádná setkání vlastně ani neplánuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden