Můj kousek štěstí

Zelená řasa zažene hlad a pročistí střeva

Stala se hitem posledních let. Její popularita prudce stoupá. Zaslouží si sladkovodní řasa takovou slávu? Je skutečně objevený zázrak? Léčivou sílu rostlin nepředstavují jen bylinky z louky či zahrádky.

Hitem posledních let se stal rostlinný elixír s jedinečnými účinky. Jde o mikroskopickou jednobuněčnou sladkovodní řasu jménem Chlorella. O její síle svědčí i to, že na naší planetě úspěšně přežívá již 2,5 miliónu let. Nejzdravější strava Pro člověka představuje jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů, minerálů, bílkovin a dalších vzácných látek. Díky přírodnímu antibiotiku chlorellinu má výrazné antibakteriální účinky, které dokáží pomoci zastavit řadu infekcí, včetně borreliózy. Na rozdíl od chemických antibiotik chlorella ale nepoškozuje střevní mikroflóru! Žádná jiná rostlina neobsahuje tolik chlorofylu, jako tato řasa. Toto barvivo výrazně pomáhá zlepšit krevní obraz, urychlit hojení ran, a dokonce i potlačit nepříjemné tělesné pachy.

Porazí ostatní všeléky

Chlorella zvyšuje imunitu a přispívá k celkovému pročištění organismu. Příznivě ovlivňuje pH organismu, podporuje trávení, působí preventivně proti rakovině, zlepšuje stav diabetiků, mírní negativní dopady stresu, pomáhá  se vypořádat s chronickou únavou a přispívá k ochraně srdce a cév. Podporuje také léčbu zánětů dásní, aftů a oparů, pozitivně ovlivňuje spánek, myšlení a paměť. Její velkou předností je, že po třech týdnech užívání začne bránit konzumaci jedů. To znamená, že alkoholikům přestane chutnat pít, kuřákům cigarety a tlouštíkům jejich nezdravá strava.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden