Zelí omlazuje a čistí

Šťáva z bílého zelí čistí krev, působí hojivě na žaludeční a dvanácterníkové vředy. Užívá se také při avitaminózách, chorobách žlučníku, jater, žaludku a střev.

Kyselé zelí je dostupné pro každého a mnoho nestojí. Může nahradit nedostatek jiné zeleniny. Všechny živiny se v ní vyskytují v optimálních poměrech. Zelí významně posiluje imunitu, ničí střevní bakterie, zaručí pravidelní vyprazdňování, harmonizaci ledvin a odstranění problémů žlučníku a jater.

Zelí je přírodním omlazovacím prostředkem. Ten, kdo zelí konzumuje pravidelně, může významně ovlivnit proces stárnutí. Aby mělo svůj léčivý efekt, je třeba je konzumovat denně v množství jedné kompotové misky a je dobré ho občas dochutit přidáním cibule a olivového oleje.

reklama
reklama

Komentáře