Moje šťastná hvězda

Žena ho drží nad vodou

Manželka to s ním nemá jednoduché!

Herce JANA ŠŤASTNÉHO (55) nejspíš čekají hodně krušné chvilky. Jeho žena BARBORA PETROVÁ (35) už napjatě čeká, co bude její muž zase vyvádět.


Zdá se ‚ že Jana Šťastného  (55) přestává bavit natáčení Slunečné. Jak jinak si vysvětlit, že mu nevoní, jak často natáčí? „Můžete točit pět let v jednom kuse a pak najednou rok nic,“ říká na rovinu.


Jenže i když si je toho vědom, neznamená to, že ho to nestresuje. A možná o to víc, co založil rodinu s o dvacet let mladší partnerkou Barborou Petrovou (35), se kterou má malého syna Ondřeje (9).


Krásnou partnerku mu jistě mnozí závidí.

Dobře si totiž uvědomuje, že zajistit jim spokojený život nebude vůbec jednoduché. A tak ho prý občas doženou pochybnosti. Špatné psychické rozpoložení pak, bohužel, odnášejí právě jeho nejbližší.

Umí být i hodně nepříjemný

„Umím být konfliktní morous, to ne že ne,“ netají se svou slabou stránkou. A když už to na něj přijde, musí to jít ven. „Stačí nějaká blbost doma a odskáčou to ti, kteří si to nezaslouží.

Za to bych se sice bil do hlavy, ale každý jsme nějaký. Snažím se s tím bojovat,“ uznává své chyby.  Jenže jedna věc je si svoje nedostatky uvědomovat a druhá s nimi také něco udělat.

Zatím se zdá, že Barbora prostě musí zatnout zuby a počkat, až to jejího manžela přejde. Za roky, co spolu žijí, prý přišla na to, že nejlepším lékem na nepříjemnou domácí atmosféru je humor.

Odskáče jeho problémy manželka?

Žena naštěstí ví, jak na něj

Jenže do smíchu mu právě teď podle toho, co se v jeho okolí říká, moc není. Slunečná se pomalu blíží ke svému definitivnímu konci a Šťastný tak opět musí čelit myšlenkám na to, jak po jejím skončení dokáže uživit rodinu.

Jeho nadějí sice je, že život se po více než roce nejrůznějších opatření vrací k normálu a je tak šance, že se opět rozjedou divadla. Jenže přes léto jsou divadelní prázdniny a bohužel nikdo nedokáže říci, jak bude situace vypadat v září.

A tenhle život v nejistotě ho podle všeho ničí. Jediné štěstí má, že Barbora ho miluje a má s ním svatou trpělivost, jinou už by to možná dávno přestalo bavit. Jak dlouho to mladá blondýnka vydrží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden