Moje šťastná hvězda

Žena leží v bolestech

Spadla ze schodů a nemůže se hnout.

Přednedávnem si HANKA KRAMPOLOVÁ (58) v psychiatrické léčebně přivodila zlomeninu stydké kosti. Její manžel JIŘÍ KRAMPOL (81) z toho však nedělá tragédii a věří, že zlomenina se jí zahojí. Už ho zřejmě nic nepřekvapí.

Připoutaná k lůžku a plná bolesti. Přesně takto prožívala Hanka Krampolová (58) svých prvních pár dní po pádu ze schodů, při kterém si přivodila zlomeninu stydké kosti. Manžel Jiří Krampol (81) ji nemohl ihned navštívit, protože návštěvy byly kvůli chřipkové epidemii zakázány.

Herec si z toho ale údajně nedělal příliš těžkou hlavu. Ba naopak, měl k manželčině nehodě až podezřele optimistický přístup. Jelikož jí zlomeninu lékaři ihned neoperovali, nejspíš nabyl dojmu, že to v pořádku sroste samo a není potřeba kolem toho dělat divadlo.

Chová se jako blázen

„Ona nepotřebuje, aby se o ni někdo staral. Tam je akorát to, aby nekouřila,“ pronesl svérázně herec. Myslí si totiž, že kdyby jeho žena měla silnou vůli, jednoduše si řekne, že na cigarety kašle.

Ona je však závislá a nedokáže to. Krampol už zřejmě na patálie své manželky nemá nervy, a proto už si z nich ani nedělá příliš velkou hlavu. Kdyby ale nebyla v léčebně, úraz si vůbec nemusela přivodit a všechno by bylo v pořádku.

Všichni její kamarádi i blízcí už za ní příliš nechodí a někteří dokonce ani nemají věřit v to, že se někdy ze své závislosti dostane.

Nemá v něm oporu?

Jiří byl jediný, kdo vždy stál po jejím boku a snažil se jí ve všem pomáhat. Avšak už i jeho to zřejmě začíná unavovat, protože veškerá jeho snaha stejně přijde vniveč. Když už ale Hanka nebude mít oporu ve svém manželovi, na koho se bude moct obrátit? Její stav by to mohlo ještě zhoršit, což Krampol určitě nechce.

Jen má teď zkrátka horší období, stejně jako to má občas každý. Možná už je toho na něj moc, on sám se trápil zdravotními problémy a byl na všechno sám. Budeme doufat, že Jiří svůj přístup brzy změní a jeho chmury ho přejdou.

Přece jen svou ženu stále miluje a láska přece přebije všechny pochybnosti. Jenomže léčení jeho manželky se zdá být nekonečné. I po propuštění však nebude mít doma tu samou ženu, do které se zamiloval. Podvědomě ji také bude pořád kontrolovat a jejich vztah to může poškodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden